reklama
shady
Fanka BB :)
hej laseczki.......dzis bylismy u ciotki caly dzionek, u niej tak fajnie chlodniutko./.......u nas niedlugo tez tak bedzie, zakladamy klime taka z prawdziwego zdarzenia, zegnaj wiatraczku, wreszcie bedzie czym oddychac....
co to sa potowki??? jak to cholerstwo wyglada i jak ewentualnie leczyc?? podejrzewam ze Alan ma cos takiego przy karczku
Izabelka
Oski i Wercia
witam z ranka
mojemu cosik sie poprzestawialo i wstaje o 5! nie wyrabiam
Irlandia ja zaczelam pic kawe 3 tyg po porodzie- rozpuszczalna z 1 lyzeczki +roszke mleczka i nic malemu nie jest; ostatnio nawet probowalam 2 razy dziennie pic, bo padam na twarz przy tych upalach i wstawaniu o 5 i maly nie reaguje
cale szczescie ;D
mojemu cosik sie poprzestawialo i wstaje o 5! nie wyrabiam
Irlandia ja zaczelam pic kawe 3 tyg po porodzie- rozpuszczalna z 1 lyzeczki +roszke mleczka i nic malemu nie jest; ostatnio nawet probowalam 2 razy dziennie pic, bo padam na twarz przy tych upalach i wstawaniu o 5 i maly nie reaguje
cale szczescie ;D
anaconda27
styczniówka2006
Dziękujemy za życzonka, właśnie obie siedzimy przy kompie, bo Maja wstała i jak zwykle nasz codzienny rytuał: musimy się teraz troszkę poprzytulać (Maja sama go wymyśliła i przytula się do cycusiów tak kilka minut po spaniu).Zaraz idziemy na dworek na mały spacerek, póki jeszcze jest czym pooddychać :laugh: :laugh: :laugh:
anaconda27
styczniówka2006
Joann@ dla Was również wszystkiego naj, naj bo twoja dzidzia również ma dziś małe święto!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:
żaneta28
Fan(ka)
a to mój golas...teraz od tych upałów katarek i kaszel dosta - biedactwo
reklama
nikita000
AGATKA
Witam dziewczynki tesciowa odstawiona na dworzec i wsadzona do pociagu
ja ta kobitke naprawde kocham tylko jak kazda babcia prawie pzresadza no tak byla uczona
bylismy u mojego brata wczoraj na noc
las grill ognicho Klaudia nagusnienka na kocyku (jezu jak by to moja mama i tesciowa zobaczyly to by zawalu dostaly)
shoomna_a
Joanna@
anaconda27
WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO DLA WASZYCH POCIECH ;D ;D ;D

ja ta kobitke naprawde kocham tylko jak kazda babcia prawie pzresadza no tak byla uczona
bylismy u mojego brata wczoraj na noc
las grill ognicho Klaudia nagusnienka na kocyku (jezu jak by to moja mama i tesciowa zobaczyly to by zawalu dostaly)
shoomna_a
Joanna@
anaconda27
WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO DLA WASZYCH POCIECH ;D ;D ;D
Podziel się: