reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zaneta///no fakt bez wody cieeezko jak takie upaly...ja mam troche dalej do jeziora ale rzeczke mam zaraz kolo domu

reklama

hej laseczki.......dzis bylismy u ciotki caly dzionek, u niej tak fajnie chlodniutko./.......u nas niedlugo tez tak bedzie, zakladamy klime taka z prawdziwego zdarzenia, zegnaj wiatraczku, wreszcie bedzie czym oddychac....

co to sa potowki??? jak to cholerstwo wyglada i jak ewentualnie leczyc?? podejrzewam ze Alan ma cos takiego przy karczku

witam z ranka
mojemu cosik sie poprzestawialo i wstaje o 5! nie wyrabiam  :p

Irlandia ja zaczelam pic kawe 3 tyg po porodzie- rozpuszczalna z 1 lyzeczki +roszke mleczka i nic malemu nie jest; ostatnio nawet probowalam 2 razy dziennie pic, bo padam na twarz przy tych upalach i wstawaniu o 5 i maly nie reaguje ;)
cale szczescie ;D

Dziękujemy za życzonka, właśnie obie siedzimy przy kompie, bo Maja wstała i jak zwykle nasz codzienny rytuał: musimy się teraz troszkę poprzytulać (Maja sama go wymyśliła i przytula się do cycusiów tak kilka minut po spaniu).Zaraz idziemy na dworek na mały spacerek, póki jeszcze jest czym pooddychać :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Witam dziewczynki tesciowa odstawiona na dworzec i wsadzona do pociagu
ja ta kobitke naprawde kocham tylko jak kazda babcia prawie pzresadza no tak byla uczona
bylismy u mojego brata wczoraj na noc
las grill ognicho Klaudia nagusnienka na kocyku (jezu jak by to moja mama i tesciowa zobaczyly to by zawalu dostaly)
shoomna_a
Joanna@
anaconda27

WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO DLA WASZYCH POCIECH ;D ;D ;D :D :D :D

Do góry