reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czesc dziewczeta....to byl ciezki dzien....co 2 minuty musze podchodzic do malego i odwracac go z brzucha na plecy bo sie zlosci ze nie potrafi spowrotem sam

Witajcie!
My dzisiaj pobudzliśmy się o 5:15! Myślałam, że coś się stało bo tak Olo krzyknął. Podchodzę do łóżeczke a ten sie śmieje pełną gębą! No koniec dobrego - trzeba było wstać. Karmienie o 6tej i teraz Młody gulgocze do miśków na karuzeli. Ciekawe jak długo?
nikita000 to ja mam potwora w domu! Olo jest ponad miesiąc młodszy i już waży 7200! Co będzie za miesiąc ??? A o to ciemiączko to spytam przy szczepieniu jak już na nie dotrzemy, bo mnie zaintrygowałaś...
Joanna@ Olo też już się przewraca z pleców na brzuch i też się wkurza jak nie może wrócić na plecki.
A tak swoją drogą to dzieci są zadziwiające... Opowiem wam coś: Olo od kilkunastu dni szlifuje umiejętnośc ssania kciuka. Prawą rękę już opanował od niedzieli uczy się lewej. Skapował, że skoro prawa sprawniejsza to może sobie nią pomóc i jak chce włożyć lewego kciuka do buzi to odgina go sobie prawą rączką. Jak to wczoraj zobaczylam to mało nie spadłam z wersalki! No nie myślałam, że z niego taki spryciarz!
Chyba Olo jest najmłodszy ze wszystkich wątkowych dzieciaczków?

Witam moje panie!!!
Dzis jest troche przyjemniej na dworze jak narazie slonca nie widac ale i tak jest bardzo cieplo

Irlandia Wiesz jak teraz jest takie mocne slonce to organim sam produkuje duo tej witaminy my najpierw mialysmy ograniczenie z 1 codziennie do 1 co drugi dzien a tera to wogole

Dziewczyny chce jechac z małym nad jezioro ale nie wiem czy dam sobie rade, ja nie karmie cycem wiec musiałabym wziac mu mleko a przeciez nie zabiore zrobionego co mam zrobic kurcze bo nie mam pojecia zabrac wode w termos czy jak, a poza tym boje sie tego słonca i reakcji Oliwierka

olu ja byłam z mała nad woda i też karmie butelką wziełam jej wode do butelki i trzymałam cały czas na słonku i sama się grzała a mleko miałam osobno.. jak mała zgłodniała to raz dwa trzy i flacha była gotowa!! tak samo z herbatką.. a wyprawa udała nam się super

Udało się !!!

Załączniki

• 11 lipca 2006..jpg
    11 lipca 2006..jpg
    91,1 KB · Wyświetleń: 83
jaga-1985 pisze:
olu ja byłam z mała nad woda i też karmie butelką wziełam jej wode do butelki i trzymałam cały czas na słonku i sama się grzała a mleko miałam osobno.. jak mała zgłodniała to raz dwa trzy i flacha była gotowa!! tak samo z herbatką.. a wyprawa udała nam się super

olka21 ja też tak robie :)

reklama
Do góry