reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zuzia ale bajer :szok: ,mi szkoda by było takie cudo jeść :tak: :-D

Hej Anakonda ,jak sylwester u Ciebie i postanowienia noworoczne?
ja postanowiłam sie już nieobżerać i uczyc się języka angielskiego i jeszcze joge ćwiczyc.

oj wiecie co...chyba uzalezniona jestem od kawy ,pije już trzy ,cztery dziennie ,nie znacie jakiegoś sposobu ,żeby ten nałóg ukrócić:confused: :confused: :baffled:

reklama
Noelia - kup sobie bezkofeinową i pij nawet cztery;-):-D.
Ja też bym chętnie się położyła spać, ale niestety nie jestem stworzona do spania w dzień:-(. Ostatnio mój mąż mnie pocieszył, że jeszcze ze trzy lata i już z dzieciakami będzie względny spokój:cool2:;-):-D. Ha, ha, mam nadzieję, że nie padnę w międzyczasie:-D. Albo, że mnie teściowa nerwowo nie wykończy;-):-p:dry:.

zuzia O niebo lepiej:-) :-) :-) Nikt mi nie chodzi pod oknami i nie zaglada jak to bylo poprzednio w stary m domu bo mieszkalam na parterze a mialam tam wscibskich sasiadow.Mam piekna kuchnie jaka zawsze chcialam miec i jeszcze wieksza lazienke w ktorej teraz moge sobie nawet prasowanie urzadzac.Jednym slowem jestem szczesliwa ze mam taki domek.Vanesska ma swoj pokoik kolorowy a my duzy wraz z kominkiem ktory grzeje za za bardzo czasami.:-) No i najwarzniejsze ze jest ogrodek zamkniety gdzie bez obaw moge wypuscic na dwor dziecko i niegdzie mi nie pojdzie a jest tez sporawy.Wlasnie czekam kiedy sie moja ksiezniczka obudzi i idziemy na powietrze.

Iwonka - to super, że jesteście szczęśliwi w nowym domku:-). Pytałam, bo tyle pisałaś o remoncie, a jak już zamieszkaliście, to nastała cisza. Mnie też się marzy właśnie ten ogródek, żeby dzieci miały gdzie szaleć. Być może w tym roku to marzenie spełnimy:-).

My też się rozglądamy za domkiem :-) Może już w tym roku uda coś nam się kupić :-) Troszkę mnie tylko przeraża perspektywa 40 letniego kredytu...

Kurczę, rano nic w sklepach ni było... nie wiem, co na obiad dziś zrobię... Miałam po południu wyskoczyć do sklepu raz jeszcze, przy okazji spaceru, ale młody jest przeziębiony i postanowiłam dziś spacerek odpuścić sobie. U Was też takie pustki dziś w sklepach?

Nam tez sie marzy domek z ogrodkiem i to marzenie pewnie kiedys zrealizujemy, ale nie w najblizszej przyszlosci:wściekła/y:, poniewaz zakupienie tu domu graniczy z cudem............... finansowym:szok: :tak: :tak:

Wlasnie zapodalam sobie kakalko, bo mnie ssie:tak: ;-) W ostatecznosci mam jeszcze chleb wasa, wiec jakos przetrwam:baffled: :eek:

Moj syn wlasnie pozrywal wszystkie dolne bombki i powywalal dvd, zalamie sie zaraz:szok: :szok: . Ja chce do pracy!!:tak: :tak: :-)

Mój właśnie śpi, a na podłodze leży pełno gazet, które powywalał z szafki. Nie chce mi się tego sprzątać:no:. Choinkę chyba jutro rozbiorę, bo już mam dość pilnowania jej:wściekła/y:.

reklama
A ja nie dam sie "zdominowac" przez malego rozbojnika i nie rozbiore choineczki, az do Trzech Kroli.:tak: :-) Podoba mi sie moja choinka i jeszcze niech sobie postoi:tak: :-D

Do góry