reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja wlasnie przed chwilka chcialam sobie zapalic lampki na choince a tu patrze i same kabelki wisza a wtyczka sama w kontakcie:confused: :confused: :confused: Cos mam czuja ze to moj wczoraj tak fachowo ja wylaczal a teraz sie nie chce przyznac:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: No nic w takim razie jej los jest juz przesadzony ale dam jej szanse do trzech kroli:-) :-) :-) :-)

reklama
Iwonka to mezulek nabroil:tak: ;-) ;-)

U mnie cisza jak makiem zasial, dzidzius spi, maz jeszcze pracuje, a ja leniu****e na calego. Wlasnie wpierniczylam jogurcik truskawkowy i sie ciesze:tak: ;-) :-D

Moje dziecko powiedziało dziś słowo "jajka",a wczoraj powiedziała swoje imię "Emilka ",bo normalnie to mówi Emi :-D :-D :-D ale jestem z niej dumna :dull: :rolleyes2: :-)

Moja dziewczyna choinki nie rusza :no:

hej ;laseczki w nowym roku

Aga dla mnie graniczy z cudem kupno mieszkania. My mamy co prawda swoje, ale chcielismy zmienic na wieksze, i wyszlo mi , ze jesli chcialabym ledwie o jeden pokoj wiekszy to musialabym doplacic ponad 100 000 zl :szok: :szok: :szok: :szok: po obliczeniach wyszlo mi ze za to samo bede miec domek z ogrodkiem i 5 pokoi, wiec przymierzamy sie do realizacji planu. Dostaje juz klaustrofobii w tym jednym pokoju, brrrr

A u nas nawet jak bym kase na mieszkanko miała ,to nie ma mieszkań do kupienia:no: i wiara musi się budowac,duzo fajnych małych domków juz stoi:tak:

Shady ja mam trzy pokoje i sie dusze:tak: :-D
Pragne miec domek z ogrodem z otwarta kuchnia do jadalni i innymi bajerami, ale tak jak mowie na to jeszcze poczekamy ze 3-4 lata, chyba ze wygram w totka albo jakis spadek dostane:tak: ;-) Na pewno nie bedziemy budowac, bo na to mi nie pozwoli moja "cholerycznosc" i zerowa cierpliwosc (choc przy dziecku ja cwicze:laugh2: )
Bedzie dobrze i sie uda. Ja jak sobie cos wbije do glowy, to predzej czy pozniej to zrealizuje:tak: :-)

Noelia grzeczne to Twoje dziewcze,nie to co moj rozrabiaka:tak: :szok: :szok: Ponoc dziewczynki z reguly sa spokojniejsze, choc ja bylam wyjatkiem.:szok: ;-) :-D

Aga - z tymi dziewczynkami to nie do końca tak;-). Moja Karolinka potrafi być diablicą:evil:, właśnie dzisiaj pokazywała cały wieczór rogi:dry::crazy::shocked2:.
A co do mieszkań, to strasznie podrożały. My gdybyśmy teraz sprzedali nasze, to zarobilibyśmy na nim 100 % (a mamy je trochę ponad 3 lata). Niezła lokata:tak:. Docelowo też chcę domek:-), potem będziemy spłacać do końca naszych dni, za to nasze małżeństwo będzie bardziej "scementowane";-):-D:rofl2::crazy:.

reklama
Do góry