reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale Wam fajnie Zuzia, przynajmniej na troszke bez dzieci:tak: Jam tez wyrodna:tak: :tak: :-D :-D :-D

Chrupkow kukurydzianych nie widzialam, jezeli to tylko takie z roznymi przyprawami dla doroslych:no: a takich zwyklych jeszcze nie "ustrzelilam":baffled:

reklama
Witam ,
no własnie jak tylko ktos sie przedstawia ,to najcześciej już nie pisze więcej ,moze traktują ten wątek do przedstawiania się a potem znajdują sobie lepsze wątki:baffled:

narazie Cleo jest wyjątkiem i bardzo sie cieszę z tego :tak: :tak: :-D :-D :-) :tak:

Aga chrupek nie ma :confused: naprawde dziwne,u nas są i to przeróżne i w przeróżnych kształtach jeszcze:happy:

Ja się dzis jeszcze lepiej wyspałam niż wczoraj ,spaliśmy z Emi do....10 :tak: :-D :-D

Chyba dzis Emi na drzemkę nie położe ,to wszystko wróci do normy ,pójdzie wcześniej spac to i wcześniej wstanie ,

musze spadać ,zjeśc śniadanie i na pierwszy spacer pójść:tak:

Boże, Noelia ja nie pamiętam kiedy spałam do 10.00 :szok::szok::szok:, ale Ci dobrze:tak:.
Aga - niestety tylko jedno dziecko zostaje u dziadków, drugie jest uwiązane do cyca:-(. Teraz jestem superwyrodna:-D;-):-D.
A ja tam lubię ten nasz plotkarski wątek:tak:.

witam
co do biseptolu to niemam obaw w podawaniu,poniewarz mam super lekarz ma 4 dzieci,w tym jedno bardzo chore....i mi przedwczoraj wszystko wytłumaczyła ze ten lek nie jest zły jak podaje sie go krotko tzn przez tydzien(2razy po 5ml)i nie wiecej.....nie wolno go podawac długo i czesto bo wtedy naprawde jest szkodliwy~~zabija szare komorki:eek:
WITAM NOWA MAMUSIE
ja tez nie posiadam problemu zeby zostawic małego z mezem,kazda niedziela jest dla mnie,poniewaz moj maz jest w domu,a i w tyg.w dzien tez wychodze,choc tu na dzielnicy mam jedna kumpele......:-( bo wszystkie zostały na starych smieciach:-)

co do biszkoptow i takich roznych ciasteczek to moje dziecko dostaje od 6 m-ca i radzi sobie dobrze, z jabłkiem tez nie ma problemu szybko zakumał ze nie łyka sie kawalkow tylko memla;-)
a teraz najlepszym przysmakiem jest ogorek kiszony:-)

No, choinka pozostała już tylko wspomnieniem. Teraz mężuś po powrocie musi ozdoby do piwnicy powynosić. Ale się zmęczyłam:-p.
Mój mały jak dostaje jabłko w kawałku, to odgryza wielki kawał, a potem nie umie sobie z nim poradzić i ma odruchy wymiotne. Lepiej mu idzie z rzeczami ugotowanymi, ostatnio daję mu do rączki np. połówkę ziemniaka, albo marchewkę. Pobojowisko jest potem straszne:szok:, bo do brzuszka trafia niewiele, a większość traktowana jest jako masa plastyczna;-):-D, ale mały ma chociaż zajęcie na chwilę.
Idę uzupełnić kalorie spalone przy choince;-):-D.

witam

ja tez mam dzis zamiar rozprawić sie z choinka, ale nie wiem jak to zrobić, chyba ja przez okno wywalę, bo jak bym wynosiła przez klatkę schodową to wszystko byłoby w igłach

reklama
Witam!My tez dzis dlugo spalismy bo prawie do 9:00:-) :-) :-) Ale dla mnie to i tak za malo bo wciaz sa w nocy pobudki:wściekła/y: Och jak sobie pomysle o tej choince to mnie ciarki przechodza.Chyba raczej jutro ja rozbierzemy jak Robert bedzie w domu.Kiedys jak mieszkalam w bloku na czwartym pietrze to wyrzucalismy choinke przez okno bo tez jakbym ja zniosla po schodach to bym musiala cala klatke zamiatac.
Ja teraz przy kawusi i znow sie ciachem opycham:happy: :-p :-) a moja corka dostala cala miske bananow i kiwi i widac ze juz robi sie pusta:szok: a nie dawno jadla dwie duze parowki i do tego kromke chleba:-)
Mam pytanko czy ktoras z Was ma w domu moze suszarke bebnowa do suszenia prania lub czy wiecie cos na ich temat:confused: Pomyslalam sobie ze musdze sobie sprawic taki sprzet bo suszenie zima ubran jest okropne.A juz nie mowiac ile wilgoci na mieszkanie idzie.
Witam nowa mame!!!!!

Do góry