reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kasiula matula To rzeczywiscie byla nie mila atmosfera.Nam jak by sie popsul to nie bedzie problemu bo tesc mechanik samochodowy itd i na naprawe w razie potrzeby nam da.Tak mysle....on taki jest.

macie jakiś pomysl jak można transportowac dwoje dziecki w podobnym wieku okolo roku ??? chodzi mi o wozek mam spacerówke dla mojej emi a szykuje mi sie praca opieki nad mala dziewczynka a bliźniaczego wozka nie posiadam;-)

moze mamy dzieci o roku rożnicy maja jakies złote metody help:confused:

Tylko bliźniaczy wózek mi na mysl przychodzi ,choc widziałam jak dwujka dzieci jeżdżą w jednym wózku w spacerówce ,jedno głęboko a drógie tak na koniuszku ,ale to chyba niezbyt wygodne ,ani dla dziecka ,ani dla matki ,

wczoraj dosłownie widziałam ,jak matka wiozło dzieciaka w wózku głębokim ,a drugie siedziało gdzies na czyms na samym dole tam gdzie jest kosz na zakupy ,:szok: :-D :-D :-D :-D

witam z wieczorka
oj Iwonka ale masz super tescia:tak:
Pycha ale ty niecierpliwa jestes;-) moze yesc chciał wam kupic tylko ty go wyprzedziłas;-)
no dla 2 dzieciaczkow to najlepiej spacerowka podwojna ,u mnie na osiedlu babka tak jezdzi,bo nie wyobrazam sobie w jednym wozku wozic 2 dzieci a jak ktores bedzie chciało sie zdrzemnac??
my juz po szczepieniu na MMR,mały troszke popłakał poniewaz jak piguła sie wbiła mu w reke to on sie wyrwał i igła wyszła i musiała 2 raz sie wkowac:-( ale jak narazie jest dobrze nawet goraczki niemiał i nie był marudny a teraz słodko sobie spi ale noc dopiero przedemna;-)

Samochod nie nowy ale w bardzo dobrym stanie i jezdzi:tak: :-) :-D :-D
Moje slonko 15 minut temu usnelo.Nawet nie szukala cyca:happy: .Juz dawno byla spiaca ale jakos trudno bylo jej zasnac bo widocznie czegos jej brakowalo.:dry: Mam nadzieje ze za kilka dni godziny zasypiania wroca do normy czyli kolo 20:00 choc i tak nie jest zle.Ciekawa jaka bedzie noc.:confused:
za jakis czas jak sie juz przyzwyczaji do nowej sytuacji to biore sie za nauke samodzielnego zasypiania w lozeczku:-p Ale ze mnie dreczycielka dzieci;-)

reklama
Pycha ale ty niecierpliwa jestes;-) moze yesc chciał wam kupic tylko ty go wyprzedziłas;-)

no może ;-):-D

ja od kilku dni ucze Maje samodzielnie zasypiac i już wczoraj myslałam że jest dobrze, a tu dziś wielki płacz, ale okazało sie, ze brakowało jej przytulenia, bo dałam jej pluszowa owieczke, przytuliła sie i zasnęła, a jak słodko wygladała :-)

Do góry