reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry, my tez juz na nozkach i tez wyspani, bo dzidzia nasza spala do 10 rano:tak: :-) . Pogoda na dworze beznadziejna,w iec pewnie znow nici ze spacerku:wściekła/y: .
Iwonka super prezencik od tescia:tak:
Brenda, nasz maly je tez juz prawie wszystko, zazwyczaj na pierwsze sniadanko mleczko, a na drugie roznie, buleczka z szyneczka, albo z jajeczkiem, jajeczniczka na parze. Na kolacje zazwczaj kaszki przeroznych rodzajow. Moj wazy 10 kg wedlug naszej domowej wagi, a wzrostu ma pewnie ok. 78cm, bo nosi juz bluzeczki w rozmiarze 80, 74 juz sa czesciowo za male.
Zuzia zdrowka coreczce zyczymy, oby do urodzinek byla juz zdrowa:tak:

reklama
witam

moja Maja tez je prawie wszystko, dzis na śniadanie zjadła pół parówki, ogórka kiszonego i zapiła kakałkiem, troche dziwnie, ale jak tak chciała to tak dostała :-D

my tez dzis w domku, bo od rana pada, tylko na zakupy podjechałysmy, a zaraz małą kłade spac i sprzątam, bo dzis ksiądz przychodzi :baffled:

Wczoraj mnie nie było. Pojechalam do teściów. Zostawiłam starsze córki na ferie. Moge się teraz wysypiać do woli - bo Monika też lubi długo pospać ;-)
My niestety pomimo złej pogody musiałysmy wyjśc. Po pierwsze byłysmy na kontroli a po drugie musiałam zrobić większe zakupy bo mi sie pustki porobiły w lodówce :-D

Moja Monika chyba w końcu nauczyła się sama zasypiać. Już trzeci raz pod rząd jej się udało samej zasnąc w swoim łózku i nawet do nas w nocy nie przyszła. Ciesze się z tego bardzo i oby tak zostało :-)

Hej dziewczynki
co do parowek to emi tez zjada 3takie małe bobaski:tak:

te podstawki we wozkach tutaj sa bardzo popularbe ale stoja na nich raczej starsze dzieci nie potrafie określac wieku:dry:

U nas okropna podoga gdzies przeblyskuje słonko ale strasznie wieje slysze az gwizdze za oknami wszystkie drzewa gną sie we wszystkie strony a my tez musimy wyjsc o 15 w końcu udało mi sie wyprosiłam koleżanke i pojdzie ze mna na baby clinic czyli na kontrole wagi Emi
juz nie moge sie doczekac
a malutka słodko sobie śpi dzis dała mi pospac do 10:szok:
byłam w szoku

Ło boże jaka pogoda tragiczna ,dzis tylko samochodzikiem się poruszamy :tak:

Moja sama zasypia ,ale różnie z tym bywało ,ale w sumie tak naprawde nauczyłam ją zasypic samą koło roku ,bez mleka ,lulania itd. choc nie było łatwo ,słuchac jej narzekań z łóżeczka i lamentów tesciów ,co to ja jej nie robie i jaka ze mnie okropna matka:szok: :baffled: :zawstydzona/y: ale przetrwałam i teraz wszystko ładnie sie układa a tesciowie nie moga wyjść z podziwu jakie to grzeczne dziewcze tfu tfu tfu żeby nie zapeszyć:tak:

Moja zjada jedną parówke dużą ,na wiecej nie ma czasu ,zaraz ma tysiąc pomysłów na zabawe:tak: ;-)
lubi za to zupki warzywne ,i je wtedy głośno pomrukując mniam mniam :tak: :-D :-D bardzo to smiesznie wygląda

Macio juz moze jesc to co my ale nie zawsze ma ochote :-)

Nie wiem czy sie chwaliłam ale Macius juz opatentował wchodzenie na łozka i zshodzenie:-) No i mam kolejny zabek:-)

reklama
Do góry