reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja mojego malego wlasnie tez polozylam spac, zobaczymy, czy zasnie, na razie gada sobie caly czas:tak: . Moj maly czesto naciagal sobie, juz jako kilkumiesieczniak roznego rodzaju kocyki na glowe i tak sie bawil:baffled: ale pozniej nie mogl sobie ich sciagnac wiec trzeba bylo pilnowac, zeby sie nie zakopal pod tym wszystkim:tak: :baffled: . Dlatego lozeczko od tej pory pusciutkie,tylko materacyk z przescieradelkiem no i spiworek:tak: :laugh2:

reklama
Mały w końcu śpi:-). Właśnie jem zupę cebuląwą wg przepisu Cloe, jest bardzo prosta, a pyszna. A grzanek mam chyba więcej niż samej zupy:-D.
Mam nadzieję, że mały obudzi się w lepszym humorze.

U nas też pada śnieg, ale ponieważ mam dzisiaj ogromnego lenia to nigdzie nie wychodze. Zreszta mam okropny katar i raczej bedę się starać poleżec żeby mnie to choróbsko jak najszybciej opuściło.

A jesli chodzi o smoczek to moje dziewczynki nigdy nie brały smoczka.

Eryk w koncu usnal, po ciezkich bojach:szok: :baffled: :baffled: . Teraz jest cichutko i milutko:tak: ;-) . Ja na szczescie nie musze nic sprzatac, bo juz wczoraj posprzatalam sobie, ale czeka mnie znow znienawidzone prasowanie:wściekła/y:

reklama
Do góry