reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no to piwko wypite ,:tak: :-p dobre było ,no to która teraz no pracy wraca ?:confused: chyba Zuzia najszybciej :confused:

Kasiula ty głupot nie opowiadaj ,i żeby przez tesciów sie rozstawać ,:no: o nie nie to głupota kąpletna:dry:

Ale swoją drogą żeby tesciowa nie mogla sie chwilke wnusia zajać to tez nieładnie:no: :no:

reklama
Kasiulla23 nie wiem co sie dzieje z suwaczkami z tik-taka ale mi tez poznikaly i zmienilam.
Ja na szczescie tesciowej nie mam ale mam pojebana babcie ma cala chate pusta a my musiymy mieszkanie wynajmowac:wściekła/y:

sylwia to mogę cię pocieszyc ,ja mam podobnie ale z mamą ,cała chata pusta ,no prawie tylko brat tam jeszce został ,ale pokoi trzy wolne stoją a ja u tesciów w jednym sie kisze :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

nie to nie przez tesciowa moliwe ze sie rozstaniemy ttylko mozliwe ze ten wyjazd sie do tego przyczynil
bo my od jakiegos czasu otym mowimy bo cos sie popsulo i sie nam ostatnio nie uklada tylko sie ciagle klocimy a to chyba nie jest najlepsze dla dziecka

Kasiula a nie możecie spróbowac jakoś to wszystko ponaprawiac ,porozmawiac ze sobą ,moze do jakiejs poradni iść ,rozstac sie jest tak łatwo ,przeciesz sie kochacie co ?

no chyba sie kochamy choc czasem mam juz watpliwosci....
rozmawialismy nie raz bylo ok przez dzien dwa czy trzy a potem znowu sie kolocimy o byle co doslownie bo my sie klocimy o jakies glupie drobiazgi

U MOJEJ BABCI CHATA PODZIELONA JEST NA CZTERY MIESZKANIA (2p+k+ł), NA JEDNYM MIESZKAJA MOI RODZICE A RESZTA JEST WOLNA POZATYM ZE BABCIA ZAJMUJE POKOJ I KUCHNIE I ŁAZIENKE, A MY KURDE WYNAJMUJEMY POKOJ I KUCHNIE ZA 150zl I KIBEL MAMY NA DWORZE:wściekła/y:

KASIULLA23 MY Z MEZEM TEZ MIELISMY TAKIE DNI I TEZ JUZ BYLO KRUCHO NAWET CHCIELISMY ROZWOD WZIAZC I PAPIERY ZŁOZYLISMY ALE ODKAD MIESZKAMY SAMI JEST PO PROSTU SUPER:-) NIE MARTW SIE NAPEWNO WSZYSTKO SIE UŁOZY:yes:

reklama
Ach ta szara rzeczywistosć ,ale powiem jedno ,nie chciałabym mieszkac z mama:no: ona jest okropna na codzien myśli tylko o sobie i wszystko ją denerwuje ,na odległosć i raz kiedyś jest nawet spoko i kocha Emi bardzo

A z mężem to tez czasem mamy spięcia i sie zastanawiam czy go jeszcze kocham ,ale jakos szybko mi to mija ,kocham go i jest fajnie a nasze kłótnie traktuję jako częsc życia ,tak musi byc:tak: ,ale oboje pracujemy nad tym by się kłucic mniej;-)

Do góry