reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

222zk9.gif

reklama
co do kłótni to u ans tez jest tak że to mój mąz ustepuje, bo jak on twierdzi ja jestem mściwa i uparta :-p

dobra spadam, bo moje dziecko zbiera papruszki z podłogi i je :baffled:

Witam!

Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie? Dawno nie pisałam, bo przestałam być mamą siedzącą... i wróciłam do pracy. Postanowiłam się jednak odezwać, bo bardzo mi tego brakuje. Miło wspominam codzienne pogaduchy z Wami. Mam nadzieję, że nie będziecie mieć pretensji jeśli wpadnę tu czasami (podczytuje Was regularnie).

A tak w ogóle, to udanych Walentynek życzę!!!!

bear2.gif

A ja wlasnie dostalam piekna roze a Vanesska tez dostala kwiatuszka w doniczce :-) :-) :-) :-) Tyle ze nie od ukochanego mojego a od mojego taty:tak:

Magda 31 Zawsze jestes mile widziana a nie tylko Ty pracujesz z piszacych mam siedzacych w domach:tak: :-) :-) :-) :-) :-)

Heheee ale tu się kolo nas cieplutko i kolorowo zrobiło,fajnie.
Miło na to papatrzeć.;-) :tak:
Pycha trzeba sobie troszke poslodzic,jak sie samemu siedzi w taki dzionek.
Madga super,że się odezwałaś,jasne że pamiętamy,odzywaj się częściej,nawet jeśli już nie jesteś mamą siedzącą w domu.
Iwonka to fajnie,że chociaż tyle.:-)

hey dziewuszki
poprostu nie nadazam za wami,tyle klikacie ale juz nadrobiłam zaległosci:tak: a wszystko mojego dziecka wina bo nie pozwala mi siedziec tylko ciagnie mnie za reke i mam sie z nim bawic:-)
pozatym to zaczełam juz robic remont pokoju u tesciowej:-) bo przecierz musi byc tak jak ja chcem miec;-)
a walentynki to tylko z mezem spedze do 20.00 bo puzniej on idzie do pracy:eek:

Załączniki

• eamor12[1].jpg
    eamor12[1].jpg
    3,4 KB · Wyświetleń: 49
  • Walentynki__13_[1].gif
    Walentynki__13_[1].gif
    16,7 KB · Wyświetleń: 46
brenda Czyli bedziecie mieszkac u tesciowej:confused: i miedzy wami wszystko ok:tak: :-) a suwaczek tik taka trzeba sobie zrobic na nowo:tak: bo stare juz nie dzialaja:no: Jesli jeszcze chcesz go miec:-)

reklama
Magda własnie byłam na watku o zabkowaniu i tam miałam pytac gdzie sie podziewasz :-D bo oczywiście dobrze cię pamiętam, pisz jak najczęściej :-)

a ja lece zebrać jedno pranie i wywiesić nowe :baffled:
czy wy tez tak czesto pierzecie????
bo ja juz czasmi mam dość, chyba nie ma dnia żebym nie prała,
no ale przy mojej Mai ......... wczoraj 2 kurtki załatwiła na jednym spacerze :no::wściekła/y::baffled::eek::rofl2::errr::rolleyes::oo2::realmad:

555ki1.gif

Do góry