reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dziecko dopiero usnelo a ja gotuje zupke pomidorowa:tak: :-) Czy slyszalyscie lub widzialyscie pomaranczowe pampersy:confused: podobno sa cale biale bez nadruku na pieluszce a kosztuja o wiele mniej:confused: I podobno sa jakies teraz nowe ulepszone z napisem extra dry i maja cos zielonego w pieluszce:confused: :tak:

reklama
Iwonka te pomarańczowe Pampersy są gorszej jakości. Przedstawiciel z Proctera, mówił mi że wprowadzają je na rynek żeby wyprzeć Huggisy. Co do nowych klasycznych Pampersów - to już je właśnie mam. Faktycznie ten zielony wkład jest bardziej chłonny. W ulotce napisali, że został stworzony żeby można było setki razy klapnąć na pupę i nie poczuć siusiu w pieluszce ;-)

Co do prania, to ja też mam ten problem. Nie nadążam z suszeniem i prasowaniem.

Dzieki za odpowiedzi i juz tez wszystko :-) wiem bo bylam na styronie pampersa :tak: No a ja sie jeszcze nie spotkalam z tymi pieluchami z zielonym wkladem:no:

U nas z praniem to samo, jeszcze jedno nie wyschnie, a już trzeba wieszać następne:eek::-p:baffled:.
Moje dziecko ostatnio zaczęło pluć przy jedzeniu. Wkurza mnie to jak nie wiem:eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Zje trochę i resztą pluje i to tak, że wszystko jest od jedzenia, ja też:wściekła/y:. Myślałam, że ten etap przeskoczyliśmy, ale widać nie:-p. I co ja mam z nim zrobić:confused:

Magda a jak tam twoja mlodsza coreczka:confused: Spi jeszcze z wami?Zaczelas Age nauki korzystania z nocniczka:confused: i wogole co u was:confused: ;-)

reklama
Do góry