reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jestem juz
2 spacerek zaliczony ,moj synus karmił gołabki i miał frajde jak je ganiał:tak:
a z allegro tez czesto kupuje i to przelewem ale jeszcze nie zdazyło mi sie tak długo czekac ja przewaznie juz po 3 dniach dzwonie i sie dopytuje o przesyłke;-)
co do roztepow to nie posiadam takich rzeczy ale moze dlatego ze przed ciaza byłam chuda a w ciazy przytyłam tylko 9 kg i nawet w ciazy sie niczym nie smarowałam poza oliwka w zelu:-)

reklama
Sylwia to jak kiedys bedziesz odwiedzac rodzinke, to daj znac:tak:

Moj Erik za cholere nie chce dzis zasnac, tylko drze sie jakby go ze skory obdzierali, a ja juz wymiekam powoli bo mam @ i mnie jeszcze glowa i brzuch boli:baffled: :baffled: Moj poszedl na nocna zmiane, wiec jestem sama na gospodarstwie:baffled:

mój chop ,usypia dzis Emi ,ciekawe jak mu pójdzie ,wiele robotki z tym nie ma ,musi tylko poogladac z nia dwie książeczki i do wyrka wrzucic ze stosem misiów:tak: :-D

Ja ide sie wykapciac i do wyrka tv pooglądac

Witam wieczorem.
Ja już synka wykąpalam,już na wyrku skacze i lata.
Ja ide oglądać filmek I kto to mówi, a potem z mężem będe sobie gawędziła przez skype,
Zmykam,dobranoc kobiałki.pa

:-) Mam dobre wiesci dla oczekujacych na wiosne:-) O ile prognoza pogody sie sprawdzi jak zapowiedzieli to podobno jeszcze w przyszlym tygodniu na kilka dni zrobi sie zimniej i to koniec zimy:tak: juz ma byc tylko cieplej i coraz wiosenniej:cool2: :cool2: :cool2:
Moje slonko spi:tak: dzis polozylam ja troche pozniej spac z nadzieja ze jutro mamie da troszke dluzej pospac:eek: :-D Ja tez zaraz sie klade cos po ogladac :tak:

Iwonka jakie dobre wiesci na wieczor dałas:-) cieszy mnie to bardzo
moje dziecko tez juz w łuzeczku i nawet chyba spi:tak:
Aga wspołczuje:eek: ja tez zawsze zdycham bez ibupromu max i nospy niedaje rady:sick: ale i tak jest lepiej jak przed ciaza bo po scianach juz nie chodze;-)

Kurde czy wy tez zwracacie ciagle uwagi swoim panom zeby np odlozyli cos na miejsce,kladli to tam a nie tu i itd....:confused: :confused: :confused: a moze nie musicie bo ja to w kolko cos powtarzam nawet kilka razy dziennie na cos zwracam mu uwage a on i tak robi swoje i mowi przepraszam zapomnialem:szok: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
A ja mam taka sama @ jak przed ciaza:wściekła/y: :-( :dry: :baffled: czyli 6-7 dni,przez pierwsze 3 bolesna a leje sie ze mnie jak ze swini:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
aleście naklikały

my pojechalismy z teściową i szwagierką do Castoramy i Tesco i całe popołudnie minęło

iwonka ja tez non stop upominam, a czasmi już nie mam siły na to :no:

Do góry