reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aga, tłumaczę z/na angielski. Nie mam zaprzysiężenia, zresztą ze mną jest o tyle ciekawie, że zajęłam się tłumaczeniem po skończeniu kolegium nauczycielskiego na uniwerku i przez kilka lat robiłam sobie wakacje od dalszych studiów (czyli mgr). Później poszłam na studia uzupełniające. Teraz pozostaje mi napisanie pracy mgr, którą zamierzam obronić do czerwca - a nie zrobiłam tego od razu, bo po zakończeniu zajęć na uniwerku postanowiłam troszkę sobie odpocząć i "pisać pracę mgr gdy dziecko będzie całymi dniami spało". Ponieważ założenie to całkowicie się nie sprawdziło.... nadal jestem bez mgr, a tłumaczę od 8 lat :-) . Długo pracowałam także jako lektorka, ale na szczęście już się tym nie zajmuję, bo szczerze nie znosiłam uczyć innych hihi

A Ty jakim językiem się zajmujesz - czyżby niemieckim?

reklama
Aga to ja bardzo poprosze ta 10:tak:
ogulnie juz jestem po 1 spacerku i po obiadku mały teraz spi ale jak wstanie to spadamy na 2 bo dzis mamy WIOSNE:happy:
wogule to sie nie wyspałam bo w nocy złapał mnie kaszel:wściekła/y: a pozniej zapadła mi sie skrzynia w łuzku ...normalnie koszmar i zeby nie chałasowac i nie obudzic małego to
nie poprawiałam tylko spałam wygieta:szok:
ja sie na 2 dzidzie nie pisze :eek: ale trzymam za was dziewuszki kciuki:tak: :-)

Moje dziecko spi :tak: ja szybciutko uprzatne,naszykuje obiadek dla nie j ajk sie o budzi i uciekamy na spacerek bo swieci w koncu piekne slonce w Wawie.Podobno ma tak byc na dluzej slonecznie:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Ola K.Ja tez sie martwie na zapas jak to bedzie z porodem i zostawieniem dziecka ale przeciez wtedy juz nasze pierworodne to beda "duze dzieci":tak: ;-) :-D I napewno bedzie ok :tak: :-)
Ewcia mnie ostatnio swedzi lewa i prawa reka a pieniedzy jakos nie widze a i gosci nie przychodza:no: :baffled: :-) :laugh2: :-D :happy:

Ola K życzę sukcesów w odchudzaniu. Do wakacji Mr & Mrs Universum ;-)

Koniec lenistwa. Moje dziecie skończyło drzemać i domaga się uwagi mamusi. Agnieszka nie może znieść, że siedzę w miejscu (a szczególnie przy kompie). Ala była taka sama. Rano tak długo grzebała mi palcem w nosie i otwierała na siłę powieki, aż wstałam. Wtedy zajmowała się już w spokoju sobą i przestawała na mnie zwracać uwagę.

HEJKA DZIEWCZYNY
Wlasnie dowiedzialam sie ze mam wolne ale super, spedze troche czasu z łobuzami, a i moze wybiore sie do fryzjera
AGA29 wlasnie dojrzalam ze mieszkasz w Hamburgu a wiesz ja mam rodzinke w Hamburgu
U nas pogoda brzydka, wieje i pada a maly ma antybiotyk wiec z domku sie nie ruszam i jezeli mozna to raz po raz cos naskrobie tutaj

a my po długim spacerku, choc u nas nie ma wiosny :-( jest raczej zimno i szaro,
mała śpi, a ja mam labę, bo obiadek z wczoraj :happy:

a moja Maja ma siniaka na policzku, trochę dziwne miejsce, co??? nawet nie wiemy kiedy i gdzie tak sie uderzyła, a to wygląda jakby była brudna :-D

Sylwia to ale ci niespodzianke zrobili w robotce :tak: i przynajmniej z synusiem chorym posiedzisz :-)

własnie auto nam padło chyba akumulator ,i mąż mój musi teraz na stopa jechac do lekarza :tak: :-D stwierdził że nie wie juz jak to sie robi bo tak dawno nie szedł:no: :-D

reklama
Do góry