reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć - u mnie od rana deszcz stuka na parapet i jest bardzo brzydko za oknem , więc my tylko ograniczamy się z Oskarkiem do wypadu na zakupki a resztę dnia spędzimy w domku ->ja przy desce do prasowania i żelazku :baffled:
Zmykam , odezwe się po zakupkach ....;-)

reklama
Witam!My jak zwykle spalismy do 7:00 ale ja z lozka zlazlam przed 9:00 :-p bo Vanesska na walila w pampka:baffled: A za oknem znow zima:wściekła/y: ale jest na plusie to mam nadzieje ze sie szybko sniego rozpusci:tak:
noelia moi tesciowie tez byli i mnie ciagneli na ten film ale ja nie poszlam a tez nie byli wcale zachwyceni tym filmem ani Swiadkeim koronnym:no: Prze:tak: reklamowane
Ola K.W tym samym czasie zaczynasz starania o dzidzie co ja :tak: :-D

zuzia ty idz spac na drzemke razem z Kuba bo nam tu zasniesz przed kompem:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
aga moja tez tak gryzla wszystkio co miala w rekach i do tej pory jej zostaloW brzuchu to ma smietnik bo co znajdzie to odrazu zjada:szok: ;-)
Pycha Jak milo ze o nas myslisz jak tylko sie budzisz:tak: :-) :happy:

nikita - gratuluję synka!

Widzę, że sporo z Was myśli o kolejnej ciąży w tym roku. My planujemy staranka dopiero w wakacje 2008 ;-)

A teraz zmykamy na szczepienie!

Iwonka - jeszcze nie śpię;-):-). Jakoś nie umiem spać w dzień, więc nawet nie próbuję:no:. A szkoda, bo czasem by się przydało....
Dobrze, że piszecie o tych filmach, bo mieliśmy ochotę z mężem wybrać się do kina, a jak to takie beznadziejne, to może pójdziemy na coś innego:confused:. Mamy jeszcze dwa karnety i musimy się kiedyś w końcu wybrać (o ile jeszcze są ważne:-D). A jaki film polecacie:confused::confused::confused:.

Cześć dziewczyny. Czeka nas dzisiaj kolejny ponóry dzień w domu. Niebo szare i ciężkie lada moment lunie:baffled: Nie wiem co jest z moim dzieckiem . Jak tylko wstaję ona budzi się razem ze mną choć staram się wręcz poruszać bezszelestnie:eek::baffled: Kiedy ja posprzątam
Wczoraj napiekłam chrustu, Wyszedł że palce lizać :tak:a dzisiaj nie mogę patrzeć na słodkie:sick:
Mam też sposób na mojego niejadka. Dziś np. zjadła troszkę parówki, parę kawałeczków chlebka, troszeczkę jogurtu, kawałeczek wczorajszego pączka, całą kiwi. Wszystkiego w śladowych ilościach no ale jak tak zebrać do kupy to coś się w tym brzuchu znalazło:tak: Tylko że to czego Julcia nie doje, zje oczywiście mamusia a to może być zgubne w skutkach.:no:

Już nie mieszczę się w zadne spodenki w których chodziłam jeszcze w wakacje:szok: a za tydzień wyjazd:szok:

WITAJCIE

Ja dzis juz od 7:00 na nogach starsze dziecie do przedszkola a mlodsze w domu niestety chore:wściekła/y: . Z tego wzgledu ze wstalam tak wczesnie to juz dwa razy zdazylam wyprac i jeszcze trzeci raz piore a na 13sta do pracy:-) , ide sobie sniadanko przygotowac do pracy, a za chwile wpadnie kolezanka na kawke juz trzecia dzisiaj:tak:

Cos ostatnio ten czas szybko mi plynie:-(

Moje dziecko oglada na Disney Chanel Kreciolkow a ja przez ten czas wyczyscilam kominek,umylam szybe w nim.Pelno smieci z drzewa sie sypie.Strasznie brudzaca rzecz jest z tego kominka mimo ze daje mily klimat ogniska rodzinnego.
zuzia A ja spac w dzien lubie a z poczatku jak Vanesska sie urodzila to zawsze spalam jak i ona i teraz tez nie raz mi sie zdazy z drzemnac tym bardziej jak jest taka pogoda jak dzis pochmurno.

Hejka,
My właśnie śniadnaie,kawa itp.-standard z rana,

Wczoraj szybko się wyłąćzyłam,bo mój synek zaliczył glebe,spadł z łóżka i zachaczył czołęm o stół.:szok: :-(
Masakra,wył normalnie z godzinke,a jak mu przykładałam coś zimnego do czołą to zaczynała się histeria,biedaczek mó,nie mogł usnąć,co chwile płakał,spał ze mną dzisiaj w łóżku,bo bałąm się ze bęzie się budził i płakal.
Już dizsiaj jest tylko filutowa śliwka,ale on standard już skakał dzisiaj nie raz. Normalnie nic się nie nauczył,dalej robi to samo.
To jets mały rozrabiaka,mama o mało zawału nie dostałą, a on to samo dzisiaj robi.

He ide pić kawusie,u nas roboty drogowe, a raczej chodnikowe,jest koparka,jakiś szambowóz i jakiś dźwig, Matu ma zajęcie od rana na onkie.

reklama
Do góry