reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aga Super:tak: Do wakacji bedzie z Ciebie laska:tak: ;-) :-) :happy:
Pycha Fajne zdjecia :tak: Moja tez zaczyna zakladac nasze byty czy kapcie na swoje male stopki:-D :-D :-D
A my dopiero teraz wrocilismy z drugiego spacerku:tak: Jak mowilam tak zgrabilam trawniki w ogrodku a Vanessa znalazla sledzia od namiotu i doslownie zaczela dzgac resztki balwanka a w sumie mala gorke z niego z ostatkami sniegu:-D :-D :-D Trzeba bylo wykorzystac taka dosyc ciepla pogode bo juz mrozy ida podobno :tak: choc nie wszedzie :baffled: ale ja sie zalapuje na te minusy:dry:
sewa jak ja czegos boje sie prac w pralce to chociaz jak jest wlasnie ciezkie od wody to chociaz na chwilke wkladam na odwirowanie samo i szybko zaraz wylaczam pralke:tak:

Witam
dziewczyny przestancie tyle klikac bo nienadazam.......co z tego ze wszystko przeczytałam ale mam metlik w głowie i nie wiem co ktora napisała:-p
Aga podziwiam 11 kg to super wynik>>>rozumiem ze wysłałas je do mnie do gdanska:-)

a z tymi psimikupami to jest wszedzie,u nas w gdansku był juz nakaz sprzatania i co z tego wszyscy to olali

Iwonka a ty jak juz tak szalejasz z ta miotła to przylec tez do mnie :laugh2:
Pycha ale twoja pannica jest fajniutka:happy:

a z pozadkami w domu to u mnie to samo codziennie odkurzanie....moj maz sie smieje ze przesadzam ze jest czysto a ja sprzatam:confused:
cały czas twierdzi ze Dom dla nas ,a nie my dla domu:baffled: ;-)
my tez po spacerku ale pogoda bleeee wieje wiatr i ciagle mrzy deszczyk

PYCHA fajne fotki powinnas powysylac na konkurs:-) twoje dziewcze ma szanse na udzial w reklamach tylko musisz sprobowac

AGA to moze jak juz nie masz tych 11kg to chociaz z 5kg przesliuj mi przydaloby sie:-)

SEWA dzis juz nie spie bo na nocke nie ide dopiero w czwartek na rano wiec stwierdzilam ze wole spokojnie sie wyspac w nocy niz teraz jak dzieciaki halasuja:-)

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Nawet Nie Chce Mi Sie Spac

reklama
A ja dzisiaj tylko ciagle jem:tak: Ale tez moge sie pochwalic:tak: Moja waga w koncu zaczyna isc w gore:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Do góry