reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O taki wózek Emi kupilismy ,na żywo wyglada jeszcze lepiej

wzekemixf0.jpg

reklama
No ja juz wstalam o 8:00:tak: ;-) :-) Jemy sniadanko a w planach mam pojscie na bazarek wekendowy tam sa rzeczy nowe i uzywane i multum ludzi,ale jak sie pogoda nie popsuje, bo cos sie zrobilo pochmurno a od rana bylo piekne slonce:cool2: acha WITAM! :-D :-D :-D :-D
noelia wozeczek super i raczka nawet regolowana :tak:

witajcie
te wozeczki tez fajne ale ja kupujac lekka spacerowke myslalam o tym zeby oparcie bylo na plasko rozkladane, powodem tego bylo to ze jak widzialam nad morzem dzieciaczki na polsiedzaco spiace:wściekła/y: :wściekła/y: to mnie szlag trafial, a moj synek jeszcze spi popoludniami.

DZIEN DOBRY OD RANA

U nas za oknem wiosna az na dwor chce sie isc, słoneczko swieci, ptaszki cwierkaja, a moje tulipany na oknie paczki wypuscily:-)

Noelia ty biedaczko duzo pracy cie dzis czeka, fajny woziczek malutkiej kupiliscie, my naszemu kupilismy taka duza ciezarowke no i byl z niej zadowolony.

Leika ja tez nieraz nie nadazam ale uaktywniam sie jak tylko mam wolne od pracyi wtedy nadrabiam tak ok 15-20 stron:-)

No ja juz koncze gotowac obiadek dla dziecka i gotuje obiadek dla nas:tak: niedlugo wychodzimy na spacer:tak: :-)
sylwia masz racje jesli chodzi o spacerowki,ja tez jak bede zmieniac swoja na nowa to nadal bede zwracac uwage na rozkladanie oparcia :tak:

reklama
Do góry