reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a co do sasiadów, to mój na szczęście sie uspokoił, jego żona po m-cu małżeństawa wyprowadziła sie, więc nie ma kogo bic i na kim sie wyzywac oraz poszedł do pracy, więc nie ma kiedy słuchać głośnej muzyki

a jeszcze odnośnie siniaków, to moja Maja ma sinca między oczami, tak jak sie nos kończy :szok: nie wiem jakim sposobem, akurat w takim miejscu, na poczatku sie przestraszyłam, jak było sine, ale teraz już jest żółte, wiec znak że juz schodzi :-)

O tak, dzieci potrafią sobie nabić siniaki w bardzo dziwnych miejscach:baffled:.
Podniesioną adrenalinę spożytkowałam na umycie łazienki:tak:.

witam
wspołczuje z sasiadami bo wiem co to znaczy:)jak mieszkałam na tamtym mieszkanku to moja sasiadka z gory lubiała dac czadu z muzyka,ale ktoregos dnia ja spotkałam i jej powiedziałam ze ok niech słucha bo mi nie przeszkadza,ale najgorzej jak mały spi lub zasypia wiec jej zakomunilowałam ze jak zapukam w rure od kaloryfera to znaczy ze ma byc ciszej,powiedziałam to całkiem spokojnie ale innym tonem i sie sprawdziło:tak:

Iwonka a do twojej niuni to pewnie kolejka chłopakow sie juz ustawia :-) taka pannica ładna

Kunda to super ze Macius juz na 2 nozkach spaceruje:happy:

Ale tu pustki dzisiaj:baffled:.
Właśnie rozmawiałam z mamą i u nich nasypało trochę śniegu:eek:. A już tak fajnie wiosennie było. Podobno taka pogoda ma być do końca marca:-p.
Mój skarbek się obudził i szaleje. A jak się ze mną przytulał po tym spaniu:szok:, kochana mała przylepka:tak:.

Hej laseczki :)

Ale mam dzis posrany dzien. Mam zly humor, szukam dla Alana zlobka i nie ma miejsc, chce wrocic do pracy i tu nic z tego. Z tego co wiem to do przedszkoli tez sa tlumy wiec wiem jedno, jesli bede zmuszona siedziec z dzieckiem do 6 roku zycia to sie autentycznie powiesze, to nie na moje nerwy, ja chce psia mac do ludzi!!!!!!!

A u nas nie pada i bylismy na spacerku i w markecie i konika nam dostarczyli i z tego wszystkiego moje dziecko dopiero przed 14:00 poszlo spac:tak:Najchetniej to by do lozeczka zabrala tego konika tak jej sie spodobal a i kupilam adidaski na podworko do latania dla niej,takie granatowe:tak:i widzialam kalosze rozowe fajne ale juz mi kasy za braklo:wściekła/y:
vici no to ladna zima u ciebie mam nadzieje ze u nas tak nie bedzie choc na jutro taka wlasnie pogode zapowiadaja ze sniegiem:baffled::wściekła/y:
Kunda gratulacje dla synka :tak::-):-):-):-)

Ja tez juz nie mam sasiadow przez sciane na reszcie a jak bedzie glosno to raczej z mojej strony jak sie sezon letni rozpocznie i grilowanie:-D:-D:-D:-D

Vici ale wy zmienną pogode macie :szok:

U nas tez nie za ciepło i tez ma w tygodniu jakiś śnieg padać ,al mam nadzieje że sie mylą :tak: ;-) ,potem podobno ma byc już ciepło

reklama
Do góry