reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ciekawe jak tam cloe:confused:Chyba jeszcze nie wrocila z Egiptu:confused:Patrzyliscie na pogode,mowili ze tak kolo 2 tygodni ma byc brzydko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wlasnie przed chwilka zlapala sie w pulapke myszka ta co biegala po moim domku:tak:ale na szczescie przezyla to i Robert ja wypuscil na trawke:tak:
Ja tez juz ide sie polozyc Dobranoc:happy::happy::happy:

Iwonka dzięki.:tak: :tak: :tak: :tak:

Moje dziecko śpii,ja też zaraz idę lulu bo taka dziś padnięta jestem:baffled: Nie wiem dlaczego:confused: Jędrek był dziś taki spokojny:tak: :tak: :-) Cały dzień bardzo ładnie się bawił, spał po południu prawie dwie godz.:szok: Ale moje złe samopoczucie jest pewnie wynikiem paskudnej pogody i ciśnienia niskiego:sick:

Uciekam Spokojnej nocy życzę. DOBRANOC!!!!!

Witam :-)
Ufff, już po weekendzie i znowu jesteśmy z Kubciem sami;-). Wczoraj strasznie się wynudziliśmy, bo pogoda była do bani. Dzisiaj niestety też nie jest lepiej:-(. Chyba z tego wszystkiego upiekę na pocieszenie szarlotkę, bo już od dłuższego czasu za mną chodzi:-D.
Katarek powoli małemu przechodzi i w nocy śpi znowu całkiem dobrze.
Iwonka - widzę, że imprezka super się udałą, a z Vanesski to już super pannica:tak:.
Vici - oj, to tatuś chyba dostał naganę:eek:.

reklama
Witam! A u mnie pogoda nawet,nawet bo sloneczko tez sie przebija:tak:ale wieje wiatr:wściekła/y:Musze isc do sklepu i wykorzystac to ze nie pada zeby dziecko sie dotlenilo:tak:Dzwonil kurier i ma dzisiaj przywiezc koniki bujaczki:tak:takze szybko sie uwineli:tak::-)

Do góry