reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka, Twoja córcia na zdjęciach, to jak 3-latka! Taka duża. Fajna pannica. :-)
U nas imprezka za tydzień.. :happy:
A co do fryzur, to ja też już odwiedziłam podcinacza. Jesienią mi obcięła na krótko i miałam taką fryzurkę, że 3 minuty suszenia i po kłopocie, a wyglądałam świetnie. :laugh2: Teraz ta sama cięła, rzekomo pamiętała jak było ostatnio, ale :no: . Obcięła za krótko, grzywkę też wystrzępiła i nie mogę dojść z nimi do ładu. Pocieszam się, że jak za krótko, to nie tak źle- odrosną wszak! Ale zanim, to się z nimi nameczę. Nie dość, ze mam ich mało i są cieniutkie, to jeszcze krótkie.. :hmm: Farbować też już powinnam, bo siwuski się ujawniają.. :szok:
Nie ma to jak wiosenna odnowa.. :wink:

reklama
Dzień dobry! No Iwonka widzę, że impreza sie udała:tak:. Ale Twoja córa jest świetna:tak: :tak: :tak: :tak:

U mnie pogoda do bani:wściekła/y: kolejny dzień spędzimy w domu:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Już mi pomysłów brakuje, aby wymyślać zabawy dla mojego syna:-( :-( :-( :-( No ile można siedzieć w domu:-( chcę takiego ciepełka jak było:tak: :tak: ;-)
Teraz uciekam obiadek robić. Pojawię się potem. Miłego przedpołudnia życzę. Pa!

Iwonka świetne zdjęcia a Vanesska jaka duża i śliczna dziewuszka

Novaczka w Poznaniu było fajnie ,na luzie ,nic nie robiłam ,chodziłam tylko po sklepach, z dziećmi na plac zabaw na godzinke ,przychodziłam na obiadek ,a ostatniego dnia pojechalismy do centrum handlowago i trafilismy na wyprzedarz jeansów ze 130 przecenione na 24 złote :tak: :szok: :szok:
kupiłysmy sobie z siostrą :-)

Witam u nas dalej ciepło i teraz u mnie wszyscy śpią.
A z siniakiem było tak:
Wszyscy rano wychoidziliśmy z domku.Ja na spacer i zakupy a Jacek do pracy.Ubierałąm buty i byłam odwrócona a tatuś wychodził.Przytrzymał drzwi i Victor wstał przy nich.Tatuś zapomniał,że ma dziecko na które trzeba uważać i zamkną drzwi nie patrząc na małego.Victor zaliczył podłogę bokiem i powstał siniak czerwono-niebieski.I teraz mamy pierwsze podbite oko:-(
A co do fryzjera to ja byłam już w lutym na imieninki:-)

Aja posżłam z Emi na spacer mimo deszczu i wiatru ,ja musze iść i Emi tez ,inaczej nam amba odwala ,Emilka zaczyna płakac o wszystko,a ja zaczynam tracic cierpliwość ,przegoniłam ja po dworku ,potem potańczyłam z nia ,powarjowałysmy i teraz śpi ,a ja zaraz kawusie sobie zrobię:tak:

po południu jeszcze jeden spacer ale jeszcze z tatusiem ;-) a potem chce zrobić tor przeszkód ,będziemy z Emi sie na nim trudzic

Witam u nas dalej ciepło i teraz u mnie wszyscy śpią.
A z siniakiem było tak:
Wszyscy rano wychoidziliśmy z domku.Ja na spacer i zakupy a Jacek do pracy.Ubierałąm buty i byłam odwrócona a tatuś wychodził.Przytrzymał drzwi i Victor wstał przy nich.Tatuś zapomniał,że ma dziecko na które trzeba uważać i zamkną drzwi nie patrząc na małego.Victor zaliczył podłogę bokiem i powstał siniak czerwono-niebieski.I teraz mamy pierwsze podbite oko:-(
A co do fryzjera to ja byłam już w lutym na imieninki:-)

Ach ci ojcowie ,jakiś często zapomonaja o swoich pociechach :baffled:

Dzien dobry, u nas sie pogoda zepsula, raz pada raz jest ladnie. Teraz juz jestesmy po obiadku, wiec moge sobie zasiasc przed komputerem.
Iwonka bardzo ladne zdjecia i malutka jak super wyszla!

My niestety musimy dziś znowu odpuścić sobie spacer, bo u nas od rana pada :-( ale za to byliśmy na zakupkach i też było miło ;-)

reklama
Dziewczyny! Co to za sałatka kebabowa?:happy: Brzmi smakowicie?:tak: Gdzie znajdę przepis?
Iwonka proszę o podpowiedź.

Do góry