reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja jakoś nie moge fajnych butów dla Emi kupić ,w daichmanie pustki ,w ccc tez, a na bartkowe mnie zbytnio nie stać:no: :baffled: ,nie iwem czy jeszcze nie mają wiosennych kolekcji czy co ,buty w tych sklepach są ze starych kolekcji ,od kiedy tam chodze sa te same szajsy:wściekła/y: :wściekła/y:

U nas jest firma która produkuje świetne butki dla maluchów i robią dwa razy do roku wyprzedaże ,ale w tym roku nie wiem co jest że wyprzedaży nie robia:no: :wściekła/y: :wściekła/y: :baffled: :baffled:

reklama
O i taka zima u nas dzisiaj:-(
luty040ik5.jpg

Byłam dzis w skarbówce ,złożyłam pit ,podobno dobrze napisałam ,ale ta kobitka co go sprawdzała ,nawet sie nie spytała ,dlaczego np.w dochodach mam zero ,itd .najwyżej mnie wezwą :baffled: a może i nie ,w każdym razie dostanę forsy ciut ,to kupie Emi łóżeczko juz normalne,i nie bede jej musiała z wyrka wyciągać

noelia a ja kupilam buty w daichmanie wlasnie za 29 zl i te kalosze tez sa za tyle.A chcialam wlasnie takie ciemne buciki na podworko na trawe i do piaskownicy ale ogolnie to sa i tak fajne.
vici brrr ja juz nie chce patrzec na takie widoki,poprosze o zdjecie wiosny:-D:-D:-D
Ogladalam dzis na jedynce program mali odkrywcy i byl temat o czekoladzie i mowili ze czekolade mozna zaczac dawac od pierwszego roku zycia a dziennie jedna ,dwie kosteczki i wtedy ona nie szkodzi i jest odzywcza no i mowili na temat jedzenia ogolnie to zeby nie zmuszac dzieci do jedzenia i nie biegac za nimi i nie mowic zjedz za tatusia,za babcie itd

reklama
A z tym jedzeniem to sie zgadzam w 100% ,zreszta już to zauwazyłam ,jak mi bardzo zalezy żeby Emi zjadła to ona to jakos wyczówa i nie zje za chiny ,albo zje ciut i juz nie chce ,wiec robie tak że je sama ,i nawet na nia zbytnio uwagi nie zwracam, to zje lepiej i wiecej niz jak bym nad nia wisiała i wciskała na chama

Do góry