reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry! My po spacerze. Mały śpi, a ja z kawą przy kompie.

Vici rety jak tam u Ciebie pięknie:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: cudne to zdjęcie:tak: :tak: :tak: :tak:

Co do sąsiadów, moje drogie, ja przebijam wszystkich;-) :tak: . Na przeciwko mnie mieszka facet, który w ciągu 2 lat tak się stoczył, zaczął pić, teraz zameldował sobie panią, która też do kielicha zagląda i impreza wiecznie trwa:szok: :szok: :szok: Całe szczęście, że sypialnię mam na samym końcu mieszkania:tak: Daleko od drzwi to średnio mi te libacje przeszkadzają. Ale sam fakt, że ktoś taki mieszka na moim piętrze nie nastraja najlepiej:wściekła/y: :-(

A buciki to kupiłam Jędrkowi z elefantena. Takie trzewiki. Od początku z tej firmy kupuję, jestem bardzo zadowolona. Ale mąż napisał, że kupił jakieś adidaski z Adamsa to będzie miał dwie pary. Jak odpowiedni rozmiar dobrał:tak:

oj czasu brak dawno nie zagladałam na bb teraz na szybciora widze ze pogoda w kratke efektowne fotki ihih u nas caly tydzien bylo cudnie a teraz zimnica straszna

co do bucikow to my wczoraj tez buszowalismy po skelpach bo ja mialam sobie zakupic butki
a wyszlismy ze skelpu z butami dla mnie meza i emi
troche wypłaty popłynelo ale wszyscy zadowoleni:tak:
Dla emi wybrałam nike dla mnie tez a maz jakies kappa czy cos takiego

Były takie ,pamietam ,jedne mi sie podobały beżowe z kwiatuszkami ,ale zginały sie dokładnie na środku podeszwy :baffled: :baffled:

a te różowe te cienkie ,to juz są w sprzedaży ze dwa lata napewno ,stare gluty ,w środku wyłożone jakims sztucznym badziewiem

Witajcie Kobitki,
Nie było mnie przez chwilę na bb ale jakoś czasu mało :tak: :tak: :tak: .
W sobotę pojechalismy do Opola kupować spacerówkę dla Kacperka i wrócilismy z niczym.Uparłam sie na przekładaną rączkę i jak taki znalazłam to co innego było do bani.Wiem,że nie ma idealnego wózka ale moze chociaż trochę bliski ideału mógłby być;-) ;-) ;-) .pewnie wyruszymy w przeciwną stronę do Wrocławia...

Wczoraj mielismy najazd gości.Jak całymi dniami nikt sie nie pokazuje tak wczoraj brakowało miejsca do siedzenia:tak: :tak: :tak: .Wieczorem padłam na ryj i już...
Kunda-gratulacje dla piechura !!!

Kiedy to moje dziecię zacznie chodzić.Jak pójdzie w moje ślady to jeszcze poczekam ze trzy mce.

Iwonka-ja też juz zamówiłam konika dla Kacperka .czekam na dostawę.
Vanesska superancka dziewczynka i ma na dodatek fajne butki:-) :-) :-)

Vici-Ty nam wiosenne fotki pokazuj.Zimy mamy dosyć.A ciepełko dopiero zaczęło nas dopieszczać i sobie poszło...:-( :-( :-( .Ale widoczki super.

A mój sąsiad z domku blizniaka to robi remont juz 10 lat.Wiercenie,kucie itp na porządku dziennym.Niby kończy o 22-ej,ale parę razy jechał z tym koksem do 1-ej w nocy.Porazka,ale co zrobić.Jest nadzieja,że zanim Kacper skonczy 18 lat to sąsiad zakończy remont;-) ;-) ;-)

reklama
My mamy dom wolnostojacy ale w środku naszej miescinki ,wiec nie mamy duzych przestrzeni i sasiedzi sa blisko dosć a ci po drugiej stronie ulicy to latem taki imprezuja ze spac nie idzie ,potem sie pokłucą i mąż żony nie chce do domu wpuscić:baffled: :baffled:
z drugiej strony sasiad palił swojego czasu pieluszki wnuka w beczce na podwórki i z wiatrem szło do nas i strasznie smierdziało i już policja go straszyliśmy siec przestał ale po kilku upomnieniach :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :no: :baffled:

Do góry