reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Impreza z torcikiem była dopiero w sobotę, a wczoraj przyplątał się do malutkiego solenizanta wredny wirus. Skończyło się koniecznością 3-krotnego przebierania i kąpania. Ł. znosił te przeboje naprawdę dzielnie, a dziś nadrabiał apetytem.

Przyznaję, mam spore zaległości w czytaniu. Jak tylko zasiadam do komputera, to mam towarzysza - który skutecznie uniemożliwia mi czytanie, czy pisanie, a później zapominam... A postów przybywa i przybywa...

Kunda Gratulacje - czytam, i czytam a tu taka niespodzianka.:-) :happy: :-)
Vici wspaniałe widoczki. Ależ się rozmarzyłam, chyba mi się przyśnią.:confused:

reklama
Impreza z torcikiem była dopiero w sobotę, a wczoraj przyplątał się do malutkiego solenizanta wredny wirus. Skończyło się koniecznością 3-krotnego przebierania i kąpania. Ł. znosił te przeboje naprawdę dzielnie, a dziś nadrabiał apetytem.

Przyznaję, mam spore zaległości w czytaniu. Jak tylko zasiadam do komputera, to mam towarzysza - który skutecznie uniemożliwia mi czytanie, czy pisanie, a później zapominam... A postów przybywa i przybywa...

Kunda Gratulacje - czytam, i czytam a tu taka niespodzianka.:-) :happy: :-)
Vici wspaniałe widoczki. Ależ się rozmarzyłam, chyba mi się przyśnią.:confused:
Witaj nocny marku.Ja tez nie spie.Udalo mi sie niedawno dobrac do kompa.Malutki nie mogl zasnac.Teraz cala 3 spi.A jutro znowu tosamo.Tenciagly lek czy starczy do 10.Taki nasz kraj.Kaza rodzic dzieci a jak to robimy to panstwo rzuca jakies ochlapy z panskiego stolu i sumienie ma czyste.A tu czlowieku plac 1200 zl. za szczepionke przeciwko pneumokokom.Kiedy moje wynagrodzenie to 1000zl.I jak tu mowic o patriotyzmie?LAe tak juz jest.Bogaty nie zrozumie biednego.Tak bylo, jest i bedzie.Pewnie jestes zla ze tak narzekam.Ale taka jest moja rzeczywistosc i bede owijac w bawelne...

Ja też często narzekam, i wcale się Tobie nie dziwię. Ostatnio nawet stwierdziłam, że narzekam może trochę za bardzo. :no: :no: :no:

Witam:-) U mnie za oknem biało:-) Nie wiem czy sie cieszyc czy nie, wolałabym aby było ciepło bo mamy duzo latania w tym tyg...dzis jedziemy do szpitala do poradni rehabilitacyjnej na kontrole ciekawe co pani doktor powie na maciowe postepy:-)

Co do butow to my tez mamy problemy...narazie Macio ma latac boso...no po domu

hej

u nas ciężka noc, Maję strasznie męczył katar :-(, mam nadzięje że dziś juz bezdie dobrze, teraz mała odsypia, a ja już zdążyłam zająć sie soba i mam czas na BB, ale nie ma mi kto kawki zrobić i musze sama lecieć do kuchmi :no:

cloe fajnie że wyjazd sie udał :-) może wkleisz jakieś fotki???

Ja tez nie zakladam w domu kapci dziecku.:no:ma zalozone grubsze skarpety antyposlizgowe.:tak:jak bylo nie raz zimno to wtedy jej zakladalam kapcie.Nie wiem czy robie zle ale w kapciach jakby byla non stop to strasznie jej sie nozka pocila.:eek:

U nas wiosna sie zaczyna a w teletubisiach od kilku odcinkow jest snieg i zima:tak:A jak sie cieszy moje dziecko z tego sniegu.Dzisiaj mialam jakies koszmary w nocy:baffled:bicie mi sie snilo.:dry:

reklama
Witajcie Kobitki,

u nas za oknem zima.....:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: .Ze spaceru nici,czyli siedzimy w domu.Szkoda...
Mój Kacper nie lubi kapci,a właściwie to jednego kapcia.Jak mu je założę to odrazu wiadomo,że prawy musi być zdjęty:tak: :tak: :tak: .

O i teletubisie są na czasie bo o śniegu:-D :-D :-D

Cloe-ale miałaś fajnie.Dawaj trochę zdjęć niech nam też się humor poprawi.Najgorsze to jest dojść do siebie po takim wyjezdzie.Rozleniwi się człowiek,jeść dadzą i wogóle luksus a tu nagle szara rzeczywistość:eek: :eek: .
Mój Kacper też coś dzisiaj marudny i w nocy pociągał noskiem.Moze coś go bierze.Zwariować mozna z tą pogodą.Raz lato raz zima.

Do góry