reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Emi tez spi ale ja wole tu posiedziec na sparzatanie mam caly dzien ihih
maz ostatnio ma urwanie glowy w pracy i do swiat bedzie trzaska nadgodziny czasem emi go nawet nie widzi bo wraca kolo22:zawstydzona/y: ale trudno jak trzeba to trzeba

ZAPRASZAM WAS NA BLOG EMILKI
do tej pory był zabezpieczony hasłem ale cos szwankowało i nie mogli znajomi sie dostac wiec zniosłam hasło i serdecznie was zaraszam bez problemu z logowaniem zagldajcie do emi foteczki i pamietniczek :tak:
linka mam w podpisie

Ach ten moj Robert to jest uzdolniony:wściekła/y:Nie dosc ze mnie wystraszyl jak bylam w kuchni i robilam obiad,krzyknal pomoz mi! Ja wystraszona odwracam sie a on caly za krwawiony bo rabal drzewo i odskoczylo mu i prosto w brew walnelo:szok::szok::szok:Caly zalany krwia sierota moj:tak:
:tak:

Hej

ale naprodukowałyście ,pół godziny siedziałam i czytałam :szok:

Cloe ciesze sie ze wyjazd się udał i foteczki super i wspomnienia też masz pewnie super,fajna babeczka z Ciebie:tak: ;-)

Ja dziś byłam na bilansie dwulatka :baffled: :baffled: ale jazda ,jeden wielki ryk ,kiedy ta moja córcia przestanie u lekarza płakć:confused: :confused: :baffled: :baffled: ,na poczatku nie płakała ale ze strachu się częsła:szok: :-( :-( :zawstydzona/y: :baffled:

Ogolnie wszystko jest ok ,ale zapomniałam sie o szczepienia pytać:dry:

Ach ten moj Robert to jest uzdolniony:wściekła/y:Nie dosc ze mnie wystraszyl jak bylam w kuchni i robilam obiad,krzyknal pomoz mi! Ja wystraszona odwracam sie a on caly za krwawiony bo rabal drzewo i odskoczylo mu i prosto w brew walnelo:szok::szok::szok:Caly zalany krwia sierota moj:tak:
:tak:

Mój boże w brew :szok: ,jak mu tak odskoczyło ,dobrze że nie oko ,ale musiał to byc widok:-( :-(

Okropnie to wygladalo,bo pelno krwi lalo sie,ale juz sytuacja opanowana:tak:
a pochwal sie ile twoja corcia mierzy i wazy:tak::-)

reklama
Mierzy 86 cm a wazy 11kilo 400 :-)

w sumie jestem zadowolona ,kiedyś ważyła dużo mniej do swojego wieku ,teraz ciut podgoniła i jest na 25 centylu ,tak lekarz napisał :tak:

Do góry