reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Niedawno pisałam wam, że Kuba coraz więcej chodzi. Muszę mojego synka pochwalić - zasuwa już na nóżkach jak szalony:tak::-):happy:. Czasem jeszcze pędzi na czworakach (jak mu się bardzo śpieszy, żeby coś zbroić), ale generalnie polubił chodzenie na nogach:cool2:.
A co do tych bucików, to właśnie jak dziecko zacznie chodzić, to powinno się pójść z nim do ortopedy, który oceni, czy potrzebne są buciki, czy lepiej będzie w skarpetach. podobno na twardych powierzchniach, typu panele, kafle, lepiej żeby dziecko chodziło w bucikach.
Chciałam dzisiaj się rozliczyć, bo Pity już leżą, ale coś mi się nie chce:baffled::eek::dry:.

reklama
Jeśli chodzi o papcie to Julcia również chodzi w skarpetkach antypoślizgowych choć wcześniej miała papcie, ale zaczęły jej uciekać stópki do środka. Lekarz skoślawienia się nie dopatrzył ale zalecił żeby jak najwięcej chodziła w skarpetkach , w butach tylko wtedy gdy jest taka potrzeba.

Pycha cieszę się że zdjęcia się podobają:-) Ja też co chwila je oglądam prawie z łezką w oku szczególnie jak popatrze jaka szaruga za oknem:baffled:

Zuzia brawa dla Kubusia:tak::-)
Pit mojego męża już czeka a mojego jeczcze mi nie przysłali choć miał być już pod koniec lutego:baffled: a tu zwrot nam się szykuje:baffled:

Kunda wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :tak::-)

Niby obserwuje nozki mojego dziecka i wydaje mi sie ze jest wszystko w porzadku:confused::tak:Mam znajomego ortopede moze i sie z nim skonsultuje:tak:
A u nas byla dzis ciezka noc:baffled:mała sie co chwile budzila i krecila.Jestem nie wyspana:wściekła/y:

Witajcie Kobitki;
Ja nie wiem jak to jest,że u mnie 2 stopnie a u Iwonki takie ciepełko ?!

Kacperek śpi ale jak tylko wstanie to robimy wycieczkę do Wrocławia w celu poszukiwania spacerówki:tak: :tak: :tak: .
U mnie też bajzel w chałupie ale jakoś nie mam melodii do porządków.
Wczoraj Kacperek miał pierwszy powazniejszy wypadek-stał na naszym łóżku i trzymał się swojego łóżeczka.Tak podskakiwał ze w pewnym momencie przekoziołkował i wpadł do swojego łózeczka.Wyglądało dosyć powaznie ,ale na szczęscie nic się nie stało.Skończyło sie na strachu i łzach.Najlepsze jest to ze ja byłam obok niego i tak go pilnowałam:zawstydzona/y: :wściekła/y: :wściekła/y: .Mam nauczkę.
U nas nocnik dale robi za mebel-Kacper jeśli już to wrzuca do niego zabawki.A ja wolałabym zeby wrzucił tam co innego....:-D :-D

Czy może orientujecie się czy w rozliczeniach PIT trzeba ująć to przeogromne becikowe.Muszę się za to zabrać ale na razie leży to odłogiem:sick: :sick: :sick:

Iwonka- te łączki to chyba nie twój widok z okna...he,he:-D :-D :-D
Dobrze ,że chociaż od Ciebie wieje wiosną.

Iwonka u mnie jest jakieś 10cm ale od rana słońce świeci to i pewnie zniknie.Ta wiosna ze zdięć to była u nas ale sobie poszła:-(

Kunda wszystkiego naj naj w dniu urodzin.Dużo zdrówka,szczęścia i słodyczy.

no to nam pogoda wystawiła fige na dzien wiosny zamiast grzac pieknym słonkiem
u nas słlonko w sumie widac ale wieje strasznie zimny wiatr:dry:

KUNDA Sto Lat:tak:

reklama
Niby obserwuje nozki mojego dziecka i wydaje mi sie ze jest wszystko w porzadku:confused::tak:Mam znajomego ortopede moze i sie z nim skonsultuje:tak:
a nie mieliście zaleconej kontroli jak Vanesska zacznie chodzic ????
bo ja tez nic u Mai nie wypatrzyłam, ale mieliśmy zalecona kontrole jak zacznie dobrze chodzić i wtedy sie okazało że trzeba takie buciki

Do góry