reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Co do pitów to ja też rozliczałam się razem ze ślubnym. Ja siedzę na wychowawczym, ale kasy nie dostaję, więc ja nie mam dochodów. No i dlatego, że rozliczamy się razem to do zwrotu jest 535 zł:tak:

Z tego co ja wiem to pieniądze z mopsu nie są brane do rozliczeń.

nic nie rozumiem
czemu takie roznice w zwrotavh?
ja jestem zatrudniona i dostaje wychowawczy z mOPSU
przyslali mi pit z zusu za 2006 rok i tam nie ma nic w zwrotach
jak rozliczymy sie razem to beda jakies zwroty

Boze dziewczyny ja nic z tego nie kumam :szok: :tak: :-) :-) :-)

reklama
No dziecko spi,ja juz kawke wypilam i ciachem za gryzlam:-pZdazylismy przed deszczem bo teraz wlasnie leje.Pokazywali ze i nas w PL tez zima sie zrobila w niektorych rejonach:baffled::confused:

Pycha ten wozek to jest chyba ok,bo i sie rozklada prawie do lezenia i podnozek ma regolowany i leciutki ale zastanawia mnie tylko jedno ta waga dziecka,tylko do 15 kilogramow:confused:
WerEla Witaj :-):tak:Fajny masz barek,Jak ja bym miala taki to by sie moje dziecko ucieszylo.Zaraz by butelki byly potluczone i cala reszta:-D:-D:-D:-D:-D

Kasiulla Mnie się nie pytaj! Ja się na tym nie znam:zawstydzona/y: Mnie rozliczała koleżanka ekonomistka:tak: Pierwszy raz rozliczałam się z mężem. Ale też pierwszy raz nie mam dochodów.:szok: :-( I wtedy to się podobno opłaca. Więcej się nie wypowiadam bo ciemna masa ze mnie w tym temacie:zawstydzona/y: :tak:

Hej Werela ,tu własnie pisze najczęściej z mamami siedzącymi w domku ,

Iwonka a ja tak czytam coś ty napisała ..jaki barek :confused: :confused: :happy: .....a to ze zdjęcia ten barek:tak: :-D :-D :-D

Pycha ja jestem zatruniona ale siedze na wychowawczym ,forse dostaję z MOPS-u,ale tej kasy nie wpisuje się do pitu ,bo nie dostajesz takiego rozliczenia od nich ,zreszta byłam się w tamtym roku pytać czy tą forse wpisuje sie do pitu i się niewpisuje :no:
A jak rozliczasz się razem z mężem to musi ci wyjść 530 zł ,jedni moga miec pare złotych więcej inni pare mniej ,ogólnie ok 530:tak:

A powiedz mi Pycha ,w tamtym roku miałaś jeszcze jakies dochody ,(nie mówię o wychowawczym),JEŚLI TAK TO MOŻESZ MIEĆ MNIEJ ,JEŚLI ŻADNYCH TO MUSI CI WYJŚĆ 530 :tak: :tak:

reklama
Do góry