reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mała się obudziła już ale nadal nie ma apetytu zresztą ja też nie mam apetytu :(
A co się dzieje że musisz iść z Vanesską do ortopedy??
Nowa jestem i trochę nie wiem o czym piszecie :) Ale mam nadzieję że się lepiej poznamy i dołączę do Waszego grona.

reklama
Witam wszystkich i nową mamusię też.U nas słońce zniknęło.Małego położyłam ale sąsiadka wpadła i teraz ryk bo już zasnąć nie może ale może za chwile odpadnie:-(.
WerEla
my tu tak o wszystkim i niczym:-D zawsze jest cosik do poklikania:yes:szczególnie przy dzieciach:-)A barek też zauważyłam i też pomyślałam sobie,że Victor by się ucieszył.

No my po obiadku.:tak:
Do otropedy ide bo chce zeby sparwdzil czy wszystko jest ok.WerEla bo dzis sobie np klikalaysmy na temat chodzenia naszych dzieci po domu w kapciach lub w skarpetkach.Juz sama nie wiem co jest lepsze:confused:Pychy corcia ma zalecone buciki ortopedyczne i wole tez w miare wczesnie sprawdzic czy u nas nie ma takiej potrzeby i ogolnie skonsultowac.A poza tym WerEla trzeba czytac na bierzaco o czym piszemy zeby sie nie pogubic;-) bo ten temat poruszylismy dzisiaj i bys wszystko wiedziala.:tak::-)A wiec czytaj i pisz jak najwiecej z nami:-D

Iwonka widziałam reklamę tych piłeczek:tak: :tak: Fajne to jest i na początku małej pewnie będzie się bardzo podobać:tak: :tak: ale jak długo się tym zajmie to już ja nie wiem.
Vici ma rację to chyba jest zabawka dla młodszych dzieci.

Ja mam zawsze problem z zabawkami. Weronika najchętniej się bawi pódełkami plastikowymi znalezionymi w kuchennej szafce :)
Jak już jej kupimy jakieś zabawki to lądują w kącie. Mało się nimi interesuje. Jest taki ogromny wybór w tych zabawkach że nigdy nie wiedziałam co mam wybrać :)
A ta fontanna z piłaczkami fajniutka.

reklama
Do góry