reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny:-)
U nas dzisiaj pada deszcz, mój pojechał na budowę, a ja z dzieciakami w domku. Nie mam nic do sprzątania, bo mężuś wczoraj zrobił porządki:cool2:, więc mogę do was zaglądać.
Ewcia - oj złośliwiec z tego twojego męża, ja bym mu nic nie upiekła za karę:no:. A ciasta wyglądają bardzo smakowicie, aż cieknie mi ślinka:tak:.
Pycha - Maja coś ostatnio ma pecha, bidulka:-(, ucałuj ją:-).
Novaczka - Martynka to już mądra dziewczynka, wie że na dywan się nie sika:-D;-).
Leika - czekamy na relacje z wyjazdu:tak:

reklama
My też ostatnio zrobiliśmy sobie fajną wycieczkę (w czwartek), zwiedzaliśmy okolicę naszego nowego domku. Niedaleko nas jest fajne jeziorko i dużo miejsc do spacerowania, a nawet dwie skocznie narciarskie:szok: (takie małe dla młodzików):tak:. W jeziorku jest dużo ryb, ale nie można się w nim kąpać, za to można je całe obejść, bo są fajne ścieżki. A tu parę fotek:

Hej dziewczyny:-)
U nas dzisiaj pada deszcz, mój pojechał na budowę, a ja z dzieciakami w domku. Nie mam nic do sprzątania, bo mężuś wczoraj zrobił porządki:cool2:, więc mogę do was zaglądać.
Ewcia - oj złośliwiec z tego twojego męża, ja bym mu nic nie upiekła za karę:no:. A ciasta wyglądają bardzo smakowicie, aż cieknie mi ślinka:tak:.

Zuzia deszcz:confused: :baffled: No co ty u mnie piękne słonko i bardzo ciepło jak nigdy,wczoraj tez super było.
Daje ci troszke słonka..:-) :-)
A foteczki super,fajna taka okolica,jeziorko itp...ślicznie tam.

Ewcia81 - ale pyszności zrobiłaś! :) Aż ślinka leci! :tak:

zuzia1 - fajne widoczki :)

Nad morzem było fajnie, słonko świeciło cały czas, niestety wiało porywiste, zimne wiatrzysko i nie dało się siedzieć na plaży. Spacerowaliśmy dużo, zwiedzaliśmy okoliczne atrakcje turystyczne i wypoczywaliśmy :)

Leika super,bardzo dobrze ze wyjazd się udał,fajowo.

Ja zaraz zmykam jade do mojej babci zawieźć jej ciasta,bo jej obiecałam i potem podwieźć ją na pogrzeb sąsiadki jakiejś,bo ona nie wie gdzie jest cmentarz u ans(3 lata mieszka).
A potem do domku. Buzka...
Lece się ubierać i suszyć włosy,bo znaim wyjde to będzie 12.papa

witam

zuzia fajne zdjęcia, piękna okolica :-)

Ewcia ale pyszności zrobiłaś :-)

Leika fajnie że wyjazd udany :-)

a my po spacerku, u nas piękne słonko, teraz Majka spi, a ja muszę obiadek zrobić, bo potem wybywamy do mojej mamy, bo ma urodziny,
acha.... a mój mąz w pracy :wściekła/y: a miał mieć cały tydzien wolne :no:

cos mi cieżko do tego obiadku sie zabrać, bo w końcu mam nasze wesele na płytce i sobie oglądam, fajnie tak powspominać

Ewcia, katujesz!!!!;-) :-D A ja przeszłam na dietę. Nie mogą patrzeć na swoje cielsko...:no: Odstawiam słodycze..:tak:

Zuzia- mogę sie do Ciebie przeprowadzić? ;-):-D To jezioro mnie urzekło..

Właśnie pokłóciłam się ze swoim... Jak on siedzi przy kompie jest dobrze, a jak ja to tragedia. On siedzi jak dziecko śpi, a ja nie wiem kiedy mam siedzieć... :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Pozdrawiam..

My właśnie wróciliśmy do domu po 7 h na dworze (spacer, zakupy) :)) Jest tak pięknie, że szkoda siedzieć w domu :)

reklama
Do góry