reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Właśnie niedługo Dzień Matki i niestety moje urodziny:tak: tak,tak urodziłam się 26 maja :tak: U mnie to mamy fajnie z dniami urodzin. Ja urodziłam się w Dzień Matki, mąż w Dzień Kobiet, a Jędrek w Dzień Dziecka :-D :-D :-D :-D Mamy odjazdowo ;-)

Aga moje gratulacje co do wagi!

Iwonka super wieści z tą temperaturą!!!!! 27 stopni fiu, fiu, fiu! Byłoby ekstra!

Dobra dziewczynki uciekam. Poczytam sobie książkę, może potem jeszcze zobaczę co naklikałyście :tak: A jeżeli się nie pojawię to znaczy, że padłam, bo jestem bardzo zmęczona i fizycznie i psychicznie. Szpitale i choroba mogą człowieka dobić na całego. No to jakbym się nie pojawiła to mówię Wam Dobranoc!!!!!

Witam wieczorkiem.Wczoraj nie wróciłam bo koleżanka wpadła niespodziewanie.A dziś nocka ciężka za nami i jak mały spał ja też.Kataru dostał i ciężko mu się oddychało.Byliśmy u lekarza i dał nam jakieś super krople no zobaczymy narazie jest ok.

Właśnie niedługo Dzień Matki i niestety moje urodziny:tak: tak,tak urodziłam się 26 maja :tak: U mnie to mamy fajnie z dniami urodzin. Ja urodziłam się w Dzień Matki, mąż w Dzień Kobiet, a Jędrek w Dzień Dziecka :-D :-D :-D :-D Mamy odjazdowo ;-)
No to fajowo macie :tak:Zawsze po dwa swieta :-):-):-):-)

Jędrek wstał dziś o 7:30. Ogląda teraz bajkę, a ja piję kawę:tak: Pogoda u mnie jakaś dziwna, więc nie wiem co mam na dziś planować. Pewnie pojadę do supermarketu bo zapasy się kończą, a potem zobaczę..... wszystko zależy od pogody :tak:

Musi być rano i to zaraz jak mnie zobaczy (nawet nie mogę jej wyciągnąć ze śpiworka, bo takie dziecko głodne- stoi i tupie w łózeczku, a potem się rzuca na flaszke), a wieczorem ssanie potrzebne do wyciszenia i ukojenia. I zupełnie mleko jej nie przeszkadza w tym, by zaraz potem zjeść kanapkę rano, a wieczorem po kanapce też można wtrąbić całe 210.. :szok:

Novaczka u nas było tak samo, rano i wieczorem butla, ale Maja już ma ponad 1,5 roczku i myslę że juz czas zakończyć przygodę z butlą, bo boję sie o ząbki,
najsmieszniejsze jest to , ze jak jej dam to samo mleko, Nan Junior, w kubeczku to jej już nie smakuje :no:
no i wczoraj na kolację zjadła kanapeczkę i wypiła kakao na zwykłym mleczku, a rano trochę popiła tego Nana przez słomkę

reklama
Maja dziś wstała o 7:20, ale gdybt tatuś nie łaził to pewnie pospałaby dłużej :baffled::baffled::baffled: i przez to mam od rana zły humor, ale słonko świeci, więc chyba będzie dobrze :-)

a co do ładnej pogody to wyczytałam ze całe lato (czerwiec lipiec i sierpien) ma byc ciepłe i bardzo mało deszczu

Do góry