reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Siemka.my dalej u cioci,właśnie obiadke będzie Matus ajdł i jak zje to się zmywany do siebie do domku.
Czarna witaj i pisaj czestoo.Jestes na maierzynskiM??
Iza S. no chyba nie tylko na zdjęciu;-)
U an snie pada,ale pochmurno od kilku dni..
Vici fajnie jest miec mame u siebie choc na chwile,bo zawsze pomoże...
Zmykam jeśc.papa

reklama
Witam!
Ja dopiero teraz bo szykowałam jedzonko na imprezkę. Zaraz zaczną się goście schodzić :tak: Dziecko śpi już od godzinki to ja sobie jeszcze paznokcie pomaluję ;-)

Wszystkim chorowitkom życzę dużo zdrówka. Oby katary poszły precz :tak:

Witam nową mamę. Pisz z nami jak najczęściej. Coraz więcej nas. Super!!!

Do potem, a może do jutra. Kto to wie :baffled:
Papa!

Iza i Iwonka ja jako bardziej doświadczona mamuśka dziewczynki, ponieważ moje dziecię jest starsze od Waszych córeczek:-D, muszę powiedzieć że też miałam taki problem z uczesaniem mojego czupiradła małego. Wystarczyło że zobaczyła szczotkę w moich rękach i od razu zwiewała. Ale wytrwale robiłam jej kiteczki i zapinałam spineczki, nie zrażało mnie to że w tej sekundzie kiedy zrobiłam jej porządek na głowie to ona robiła bałagan:szok::-D
Teraz nastąpił przełom, stwierdzam to tak że moje dziecko wreszcie dorasta, i zaczęła sama rano mi przynosić szczotkę i mówi że chce kitkę i spinki. Może pomagało to że pozwalałam jej aby czesała mi włosy, nie było to najmilsze doświadczenie na mojej głowie ale czego się nie zrobi dla małego aniołka:-D:tak:

Izunia jestem pełna podziwu dla ciebie. Córcia w okresie buntu (tak myślę bo moja w jej wieku była okropnie wredna) a tu jeszcze maluszek. Ukłony dla ciebie i życzę wytrwałości i cierpliwości. A powiedz mi jak synek, jest spokojny i dużo śpi czy raczej nie daje ci spokoju:confused: Bo Weronika to był straszny wyjec ale może moja depresja tak na nią działała.

No i ja zaglądam na chwilkę jeszcze, ale tu siędużo dzieje:-) My po obiadku już i czekamy teraz na męża bo jedziemy do parku rozrywki Lisebergu. Dzieciaki będąmiały świetną zabawę. Tu też padało rano ale teraz się wypogodziło a mnie nadal głowa boli. No nic uciekam dalej. Sewa udanej imprezy:tak:

czarna witaj:-) i pisz jak najczęściej:tak:
Pycha Iwonka Werela mojej córci tez niestety nie mogę założyć ani spinek an kucyków bo zaraz wszystko ściąga:baffled: szkoda bo tak słodko wygląda w kucykach:dry:
Iza i jak tam koncert? Przyznam się że byłam pełna podziwu że z dziećmi poszłaś . Z moją Julka by to nie przeszło:no: Z nudów narobiłaby takiego sajgonu że szkoda gadać:baffled:
U nas pogoda paskudna Julcia sie nudzi a mnie (wyrodnej matce) nie chce się dziecka zabawiać:zawstydzona/y: Dzięki Bogu dziadek ogląda z nią jakiś program a męża zagoniłam do sprzątania Prace domowe podzieliłam sprawiedliwie ja kurze i łazienki a on odkurza i ściera podłogi a co niech też czuje się domownikiem:tak::-p:cool2:

Ewcia81 można powiedzieć że jestem na macierzyńskim!! Jeszcze się uczę i dyrektorka wysłała mnie na taki niby macierzyński bo powiedziała że szkoda abym traciła cudowne chwile po narodzinach dziecka(zresztą ja się zle czułam)!od września wracam do szkoły!!
a u mnie też pada deszcz!!
a jeszcze w nawiązaniu do wcześniejszych postów to ja w ciąży przytyłam 25kg-teraz waże 63kg zostało mi jeszcze około 13 kg do mojej wagi!!ale dzisiaj weszłam w swoje spodnie sprzed ciąży(tak się cieszę:-):-)) wprawdzie są jeszczę troszkę ciasne ale jakiś postę mam!!! lecę nakarmić małego

werela spi duzo tzn. cala noc potem miedzy 5 a 6 rano sie budzi i daje czadu do 11 czasami12 ale ja i tak wtedy spie a on lezy grzecznie w lozeczku najedzony i przebrany a teraz wlanie siedzi ze mna przed kompem i czyta co tu bazgrole... Olga wlasnie poszla spac....... huuuuurrrrrra
oj tak masz racje buntowniczka mala z niej.....
cloe koncert super bardzo mi sie podobal... Olga zachwycona pozatym to nie byla jej pierwsza taka impreza to towarzyskie dzieci bardzo...Dawid wszystko przespal....
U nas normalnie sie chmura zarwala....... a ja jestm chora i czuje sie jak by mnie walec drogowy przejechal....

dziewczyny zaczynam sie powoli irytowac nie ma mojego zdjecia pod avatara nie moge wkleic suwaczkow moich dzieci a pozatym to nie moge tez zalozyc albumu szkrabkom....
POMOCY!!!!!!!!!!!!!

reklama
Cześć
Nareszcie udało mi się dostać tu. 2 dni nie mogłam.. No, nie próbowałam całymi dniami, ale jak próbowałam, to albo serwer nie odpowiadła, albo nie mogłam sie zalogować:wściekła/y::wściekła/y:
Teraz też już Mała się obudziła, więc na chwilkę..:baffled:
Poczytałam pobieżnie co pisałyście i zauważyłam, ze mamy nowe mamusie. Witam Was serdecznie..piszcie.. piszcie..:tak::-D

Zaległe życzenia dla dzieciaczków z okazji Dnia dziecka- niech wszystkie będą zdrowe i szczęśliwe...
I dla Jędrka Sewy na dwa latka oczywiście również...
pimb_48.gif

Vici-jak Victorek, lepiej? Chyba, ze czegoś nie doczytałam...

Co do wagi, ja przytyłam 12,5 w całej ciąży, ale po porodzie ponad połowa została i jest do dziś... :baffled::baffled:

Sewa- jak zwykle fajna fotka Majki.. super, strasznie mi się podobają

Uciekam.. Pozdrawiam.. Pa pa.. Tyśka już płacze..

Do góry