reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie z rana, wpadam się przywitac i zmykam z dziecmi na dwór bo od rana mi mieszkanko roznoszą:tak::-)Oni nie mogą razem byc sami ani przez chwilę- już zdążyli się pobic :tak::szok:Oczywiście musiałam interweniowac:dry:
Werela a jaki masz egzamin? Powodzenia!
Cloe czasami się nie ma objawów a nieraz przychodzą one później:tak:Ja w obu ciążach wyglądałam jak słonica a z Matim to pod koniec ledwo chodziłam :laugh2:
Sylwia pisuj częściej i dawaj znac co u ciebie żebyśmy o tobie nie zapomniały;-)
Pycha a może ten kaszel jest na tle alergicznym albo u mojej córki nieraz syropy niektóre wywołują kaszel a jak przestaję podawac to kaszel znika. Może poradz się lekarza bo taki nocny męczący kaszel to może wykończyc- wiem bo sama siętak męczyłam kiedyś:tak:Zdrówka dużo!
Iwonka to już do roboty, na co będziesz czekac:tak::-D
No to narazie uciekam Papa

reklama
Iwonka a co tu komentować:confused:;-) Napisać : "blog extra , Vanesska prześliczna , zdolna z ciebie bestia, " mało oryginalne a to że wszyscy są zachwyceni blogiem , to oczywiste:tak:. Swoja drogą mogłabym cię zatrudnić do nauki robienia takich rzeczy.Mnie nic nie wychodzi:wściekła/y::wściekła/y:
Wizytę u gina mam dopiero na przyszłą środę:wściekła/y: . Ech ta nasza służba zdrowia:wściekła/y: Gdyby mój prywatny zaufany lekarz już od dwóch tygodni nie był na wakacjach:szok: a przynajmniej napisał kiedy wraca:baffled: olałabym państwową służbę zdrowia:dry: Pogoda u nas paskudna a obiecałam sobie że poki jestem mobilna to będę jak najczęściej chodziła na długie spacery :baffled: Trudno posiedzimy sobie w domu:dry:
Ewcia kiedy będziesz wiedzieć na 100% że idziesz do pracy:confused:

slonko[1].gif

Witam wtorkowo.

No właśnie, dawno Vici się nie odzywała, ale i na blogu cisza...Wczoraj zagladałam i ..nic.:confused:

CLOE- GRATULACJE !!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D
no co tu więcej mówić???

Buziaczku, kobiety mają coś takiego jak syndrom wicia gniazda i właśnie pod koniec ciąży, wtedy dostają takiego powera, że potrafią nawet wymalowac mieszkanie. U mnie miał on łagodny przebieg, choć naciskałam Tomka, żeby wszystko było przygotowane na miesiąc przed czasem i jak się okazało, to miałam rację, bo urodziłam miesiąc przed czasem.. Miałam też czas na ostateczne przygotowania pokoju, bo ja wyszłam ze szpitala 2 dni przed Martynią, wiec jak pojechałam po nią, to wszystko było świeżutkie, czysciutkie i gotowe..

Pycha i Iwonka- zdrówka dla dziewczynek... :tak::tak:

Słoneczne pozdrówki z Łodzi..

Pycha a może ten kaszel jest na tle alergicznym albo u mojej córki nieraz syropy niektóre wywołują kaszel a jak przestaję podawac to kaszel znika. Może poradz się lekarza bo taki nocny męczący kaszel to może wykończyc- wiem bo sama siętak męczyłam kiedyś:tak:Zdrówka dużo!

juz sama nie wiem co o tym myslec :confused: bo po przebadniu wszystko OK, tylko gardło leciutko czerwone, kaszel suchy, duszacy, teraz tez przed chwilką zasnęła i słysze jak kaszle :-( strasznie mi jej szkoda, a nie wiem jak jej jeszcze pomóc:-( acha i w ciągu dnia prawie wcale nie ma tego kaszlu i czuje sie dobrze :confused::confused::confused:

Witam witam widzę,że koleżanki stęsknione:-)Moja mama jest i jakoś tak mało czasu mam ale od poniedziałku znowu z rana zawitam:-D
Cloe gratulacje ogromne super sprawa z kolejnym bobasem.
Novaczkana lepsze "rozchodzenie"szkrabów proponuję trawę,ogród czy park(pez psich kupek) ostatnio byliśmy u znajomych i Victor cały czas chodził sam od nas do znajomych i od nich do babci:yes: a jak był upadek to miękki i chciał dalej chodzić.Mówię ci super sprawa był dużo odważniejszy jak w domku a na ogród jak później poszłam to było to samo chodził i chodził.

Ja również witam:-):-)
Pogoda kiepska, ale udało nam się z Mają wyjść na spacer i teraz moja kruszynka smacznie śpi. Ja gotuję kalafiorka dla niej i dla siebie (bo mąż nie lubi) i w między czasie czytam co napisałyście. Pozdrowionka i buziaczki dla wszystkich:tak::tak::tak:

Pycha ja miałam podobną sytuację z Mateuszem i byłam u lekarza tu w Szwecji i nic nie kazali mi dawac poza panadolem na noc i ciągłym pojeniem- Mati miał zaczerwienione gardło i nie miał gorączki tylko duszący kaszel w nocy- a do picia najlepsza jest lemoniada z cukrem bo podobno uwalnia tą wydzielinę

Acha Czarna błagam nie mów o jedzeniu w restauracjach nie chę wiedzieć:szok:. Takie wyjścia zawsze były dla mnie przyjemnościa a jeśli za dużo będę wiedzieć to przestaną być:no:. Nie ma to jak słodka niewiedza;-)

Nie ma problemu już nie wspomne o jedzeniu w restauracji:-)!!ale chciałam powiedzieć jeszcze że nie wkażdej jest tak jak w Olimpijskim:-(!!!

Buziaczek a jak wogóle się czujesz:-)?Opadł Ci już brzuszek?Masz jakieś lekkie skurcze?Będziesz mieć ten poród w wodzie? (jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj-jestem ciekawska:-)) acha i koniecznie wrzuć fotki twoich przygotowań do spotkania z Niunią:-)!! i nie przemęczaj się za bardzo;-)!!!
ps.czytałam Twoje posty o teściowej-współczuję Ci kochana-natrętne babsko!!

a u mnie pogoda taka nawet-chciałam iść z Dawidem na spacer ale ten dre tą paszcze na całą okolicę!!a i jutro idę na mały zarobek!!
Buziaki dla wszystkich!!!

reklama
Ja wrocilam od arelgologa.Wdalam 200zl. za wizyte 90 zl a reszte na leki i plyn do kapieli Oilatum ktory znow mam uzywac.Podliczylam koszty lekarstw na ktore przez 3 tygodnie wydalam na Vanesske to przekroczyly 400zl.
Pycha Moja tez tak miala,tzn kaszel i zaczerwienione gardlo ale gardlo w takim stanie to od kaszlu.Na gardlo dobre jest tantumverde.Przetrzymalam dziecko dwa dni w domu i wszystko jej odeszlo,a przez dwa tygodnie szpicowalam ja przeroznymi lekami i tylko latalam po lekarzach.Doszlam do wniosku ze to wszystko bylo w takim razie chyba od al;ergi wziewnej na jakis pylki ale z drugiej strony dalaj lataja te paskudztwa w powietrzu a ona juz nie kasle a przeciez wczoraj i dzis na dworzu lata.Juz sama nie wiem.
cloe jesli chcesz to ci pomoge zalozyc bloga i go udekorowac(przynajmniej zobaczymy moze jakies fotki twojej corci no i drugie w drodze to by mialo pamiatke) reszta bedzie nalezala do ciebie tzn jakies wpisy do pamietnika z dnia codziennego:) Wczoraj upiekszylam dwa blogi komus w jeden dzien.

Do góry