reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Super bombowo na basenie
1181127309

A tu z babcia
1181127922

reklama
Ja juz ogarnęłam i obiad się gotuje. Jeszcze tylko prasowanie mnie czeka ale to wieczorem jak będzie trochę "chłodniej".
No ale coś kosztem czegoś: nie poszłam z Majką na spacer, ale jutro po śniadaniu jedziemy na działkę do niedzieli więc nadrobi zaległości. Tylko ja nie wiem czy wytrzymam z moimi staruszkami najwyżej wrócimy szybciej:tak:.
A dzisiaj jeszcze czeka mnie wizyta u gin będą już wyniki glukozy i cytologia. Trochę mnie nastraszyłyście tą nadżerką że to takie różne dziwactwa mogą z niej wyjść. No ale zobaczymy.

Hej laseczki....dzieki za dobre slowo. Ktoras z Was napisala, ze cieszy ja moj optymizm 0 wierz mi kochana duuuuzo lez wylalam, zanim stwierdzilam, ze nie warto. Alanek rozwija sie swietnie i ni8e pozwole aby ta choroba wplynela jakkolwiek na jego rozwoj emocjonalny - wiem, ze nadpobudliwa mamusia moze zrobic wiele zlego dmuchaniem i huhaniem, ja zachowuje sie wzgledem Alana tak jak przed diagnoza.:-):-)

Vici ale macie się dobrze:-)!!!Fotki super!!
shady jesteś wspaniałą matką:-)!!!!nie wiem jak zachowałabym się w Twojej sytuacji_podziwiam Cię!!
Ania138 nie denerwuj się kochana:-)!!!
My już po obiedzie!!!Ku..wa zachlapałam sobie całą ścianę tłuszczem!:wściekła/y:!Mężulek jak to zobaczy to mnie udusi!:baffled:!!
Kinga-współczuję ale gratuluje ząbeczka!!!

Czarna dzieki :) staram sie jak moge, tym bardziej, ze ja za cala sytuacje sie obwiniam, bo gdyby nie dopuszczenie do tej cholernej goraczki nic by sie nie stalo. Ale jedyne pocieszenie, ze z dziecinnych padaczek dzieci wyrastaja no i to, ze w razie czego do wojska go nie wezma :-D:-D:-D

Ale na klikalyscie:tak::szok: ale wszystko przeczytalam :-):tak:
kinga no dlugo cie nie bylo.nawet zapomnialam ze kiedys bylas :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Donatella ja od urodzenia do ukonczenia 1 roku tylko w tym kapalam i tych kosmetykow uzywalam jak i OilATUM:tak:ale dopoki ta wysypka istnieje to znow musze uzywac tego i do prania Loveli
oj musze uciekac bo dziecko marudzi :dry:

Witajcie! Godzinę czasu czytałam co tu od wczoraj naklikałyście:szok::-D Dzisiaj tu w Szwecji święto króla i wszyscy grilują sobie a ja siedzę sama bez męża bo on jutro dopiero wraca z delegacji:-(Ale za to mam luz z robieniem obiadów:tak::-)
Ewcia ja miałam nadzerkę lekką po pierwszej ciąży i moja gin nic mi nie zaleciła a nadżerka sama znikła i teraz też miałam po ciąży z Matkiem ale jak byłam 2 tyg temu u gin to mówiła że jest ok- także nie masz czym się martwic, będzie ok.:tak:
Shady wiem coś o przechodzeniu przez ciężką sytuację i dostosowywaniu się do nowych warunków bo sama miałam załamanie jak dowiedziałam się że moja córka nie słyszy a potem jak wykryto u mnie raka. Też się naryczałam jak głupia a potem wzięłam się w garśc i zaczęłam walczyc o operację u mojej córki i to żeby zaczęła słyszec i o swoje zdrowie. Trzymam kciuki że wszystko będzie u Was dobrze:tak:

A co do bóli migrenowych to ja w drugiej ciąży miałam do 20 tygodniai miałam już dosyc, nic mi nie pomagało:no::-(Ale w końcu minęło... Teraz migrenę mam raz w miesiącu przez 2-3 dni. Próbowałam to leczyc ale nic to nie daje a leki drogie i tylko do czasu skuteczne:-:)tak:

Aniab jestem w szoku co piszesz. :szok::szok::szok: Tak to jest jak sie rzadko na BB wlazi. Mam nadzieje, ze z coreczka jest ok a Ty wyzdrowialas. W kazdym razie za Was tez trzymam kciuki

Mnie też dziś czeka prasowanie - cała sterta się uzbierała:szok::szok::szok:
Pogoda piękna więc jak tylko Maja wstanie i zje obiadek to zmykamy na spacerek - wreszcie mamy słoneczko:-D:-D:-D

reklama
Do góry