reklama
anaconda27
styczniówka2006
Faktycznie narzekamy dopóki nie wiemy jakie ludzie mają problemy. Wtedy człowiek zaczyna doceniać to co ma. Dzielne z was kobitki, trzymam kciuki
anaconda27
styczniówka2006
A wracając jeszcze do poprzedniego posta, to chyba ta siła rodzi się w nas dla dzieci, bo dla nich jesteśmy w stanie wszystko zrobić i wszystko przetrzymać
ania138
miłość w trzech wymiarach
Tak na chwilę weszłam a tu takie rzeczy 

,
aniab SZOK ale Cię podziwiam. Ale tak jak napisała anaconda ta siła to rodzi się nas wraz z dzieckiem
.
Dobra spadam bo głodny mąż już w drodze.
Do wieczora dam znać jak moje wyniki.

aniab SZOK ale Cię podziwiam. Ale tak jak napisała anaconda ta siła to rodzi się nas wraz z dzieckiem

Dobra spadam bo głodny mąż już w drodze.
Do wieczora dam znać jak moje wyniki.
ania138
miłość w trzech wymiarach
I znowu zapomniałam napisać:
shady trzymaj się chociaż widzę że to robisz. Masz bardzo ładnego synka i ma imię które też mi się bardzo podoba. Z tego co wiem to zagranicą jest lepsza opieka lekarska niż u nas więc wszystko na pewno skończy się pomyślnie.
shady trzymaj się chociaż widzę że to robisz. Masz bardzo ładnego synka i ma imię które też mi się bardzo podoba. Z tego co wiem to zagranicą jest lepsza opieka lekarska niż u nas więc wszystko na pewno skończy się pomyślnie.
anaconda27
styczniówka2006
A ja dziś opycham się truskawkami i ani myślę o obiedzie, mąż zje wczorajszy bo strajkuję

shady
Fanka BB :)
Ania dzieki
Babcia Alanka juz znalazla armie lekarzy, z ktorymi rozmawiala i ktorzy obiecali, ze jak przyejdziemy to zrobia mu wszystkie badania i beda go leczyc
Moj maz stwierdzil, ze teraz mamy argument nie do pobicia, jesli do glowy przyjdzie nam zastanawiac sie czy jechac czy nie
Moj maz stwierdzil, ze teraz mamy argument nie do pobicia, jesli do glowy przyjdzie nam zastanawiac sie czy jechac czy nie
reklama
K
Kinga85
Gość
aniab 190 mam kuzynkę w Szwecji w Goteborgu
:-) Jeżdże do niej czasami:-) Nancy się nazywa. Jak miło.... hmm
Shady 3maj się moja droga!
A ja na obiad zrobiłam zupke kalafiorową, szybko mi poszło:-) Teraz czekam na mężusia:-)

Shady 3maj się moja droga!
A ja na obiad zrobiłam zupke kalafiorową, szybko mi poszło:-) Teraz czekam na mężusia:-)
Podziel się: