reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WITAM DZIEWUSZKI
ILE MNIE TU NIE BYłO

ale to wszystko wina tego ze za nic w swiecie nie moglam sie dostac na bb poprostu mnie nie chciało zalogowac:wściekła/y:
a wiec w skrocie mały rosnie jak na drozdzach jest strasznie niegrzeczny,;-)potrafi nawet kopnac ,i strasznie krzyczy jak cos mu nie wychodzi

a i lezelismy w szpitalu bo maly miał zapalenie krtani:-(
po prostu koszmar jak w nocy zaczoł mi sie dusic:szok:

przeczytałam to co dałam rade a reszty wrzyciu nie nadrobie bo kiedy jak taka ładna pogoda i duzo na dworzu siedze a jak sie da to jade na działke i siedze nawet po 3 dni

reklama
No juz bilety kupilam:tak:Doslownie ostatnie sztuki:szok:na ten drozszy pociag bo tansze pociagi juz sa cale wykupione:szok: Jedziemy do Wladyslawowa w 14 osob bo jeszcze jedna doszla:tak::-)Kwatery tez juz zmowione i tez juz ostatnie miejsca,wszedzie sa rezerwacje juz po robione.Babka w kasie na dworcu powiedziala ze wszyscy w tym roku jada do Wladka wlasnie.Bo do Leby to bilety jeszcze sa dostepne i to duzo a do Wladka to rezerwacje juz sa i na dalsze tygodnie nawet.
Ewcia no smutno bedzie bez nas na BB ;-):-D:-) a stronke z pogodynka juz sobie zapisalam:tak:No wlasnie na blogu wpisy przez mms widzialam ze sa tylko szkoda ze na BB nie ma:-(;-)
Agatka witaj w klubie wesolych mam:-D:-D:-D
Cloe no wlsnie,suwaczek ciazowy prosze sobie zalozyc obysmy nie przegapily porodu :-D:-D:-D:-D;-)pierwsze usg cie czeka niedlugo i juz zobaczysz swoje malenstwo:tak::-)
Ania138 tez mysle ze kolo 15 to dobry czas,nie wiem jakie dzieci w jakim wieku bede ale niektore tak jak moja to jeszcze spia w dzien:-)
Pycha no wiemy wiemy ze do Wloch:tak:super bedziesz miala:-)

Brenda a czemu sie nie mozesz zalogowac,napisz do admina albo podaj mi swoje haslo i ja npisze,bo jakies zmiany robili i moze dlatego:)

juz mam nadzieje ze bedzie dobrze.....ale znow musiałam sie logowac:tak:

a tak z ta krtania to koszmar nikomu nie zycze tego przechodzic i jeszcze sama byłam mezus był na wyjezdzie:dry:

reklama
Dzień dobry!
U mnie chorób ciąg dalszy. Dziś byłam u lekarza bo tak mnie gardło boli, że przełykać nie mogę:szok: mam anginę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no zarąbiście :wściekła/y: Jeszcze ten upał mnie dobija :-(
Jędruś też się bidulek męczy :-( jeszcze wczoraj w nocy zaczął wymiotować. Jejku tak mi go szkoda :-(Teraz śpi moja kruszyna.

Agatko witaj u nas! Zaglądaj często i pisz co Ci na sercu zalega :tak:;-)

Ewcia ja zaczynam dietę od poniedziałku :tak:tylko jeszcze nie wiem od którego ;-):-D;-);-)

Cloe fajnie, że lekarka Cię przyjęła i że na Ciebie na krzyczała :tak: czekamy na suwaczek :tak:

Aniab prześlij mi trochę tej brzydkiej pogody. U mnie grzeje strasznie:wściekła/y:

Iwonka super, że wszystko udało Ci się załatwić na tip top :tak:

Trusia- Brenda witaj! No faktycznie dawno Cię u nas nie było! Zapalenie krtani!!!! Wspólczuję!

Novaczka jak po wczorajszej burzy u Was? Nie zalało Was? Słyszałam, że w Łodzi niezłe oberwanie chmury było.

Do góry