reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka bo NIECHCIALO mnie zarejestrowac na Brenda:-(ale jak tak bedziesz pisac to oki mi obojetnie :-)a nawet przyzwyczajona juz jestem

reklama
Sewa to wspołczuje z tymi chorubskami i trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie ,najgorzej to malenstwo sie meczy teraz chory w taka pogode:-(

a angina to najczestrza choroba w lato:tak:

Witajcie..

Sewa- rzeczywiście nieciekawie wczoraj było.. chmurska krżyły nad Łodzią wkółko, u mnie lał przez godzinę, ale na szczęście tylko deszcz, to nie zapchał odpływów i centrum było w miarę drożne.. Przynajmniej nic nie słyszałam, by coś się zablokowało. A z gardłem to rzeczywiście fatalnie.. Oj bidulki.. zdrowiejcie szybciutko..

Agatko- napisz coś wiecej o sobie i witaj wśród mam "siedzących"

Brenda/Trusia- witaj ponownie

Vici- mam nadzieję, że odpoczywa i za kilka dni znów wyruszy na podbój świata, tym razem na własnych nóżkach.. bez trzymania za rączkę..

A ja po nocnych harach w necie miałam pobudkę o 5 rano, bo moje dziecię tak się wierciło, że przełożyła nóżki przez szczebelki łózeczka i nie mogła zmienić pozycji (leżała na brzuszku), zaczęła płakać i oczywiście rozbudziła się na dobre. Usiłowałam ją jeszcze położyć, ale był bunt. Dopiero jak dostała flachę mleka (choć to nie była jej pora) to jeszcze zasnęła i dzięki temu wstaliśmy o 9..

Jeszcze małe ostrzeżenie- czytałam o tym na Smykach, mówił lekarz dzieci siostry i jeszcze mama zachorowała- ostatnio panuje wirusowa zapalenie oka, objawia sie dużym bólem w głębi oka, puchnieciem i ropieniem, podobno można nawet nie widzieć na oczy z powodu opuchlizny.. i razi światło.. Pomaga antybiotyk.. Nie życzę żadnej z Was, ale bądźcie czujne gdyby coś się zaczęło dziać..

Pozdrawiam i idę do dziecka, bo leży sobie obudzone, na szczęście grzecznie się bawi w łóżeczku.. Pogoda zachmurzona, ale nie wiem czy to się ma na padanie.. może nawet lepiej, że nie grzeje tak szaleńczo..

Witaj Brenda- Trusia:tak:Fakt pobyt z dzieckiem w szpitalu i jeszcze jak nie ma męża to ciężkie przejście. Wszystko spoczywa na Tobie i nie ma kto cie na duchu podtrzymac:tak:
Sewa powiedz tylko jak i już masz brzydką pogodę:-D:-DA wogóle to się kuruj i szybko wracajcie do zdrowia:tak:
Novaczka właśnie jak po ulewie bo widziałam w tv Łódź i byłam w :szok::shocked2:
Vici to posiedzisz w domku dziś jak pada:tak:Może dużo popiszesz na BB:-D
Iwonka to się wam udało:tak:No bo to faktycznie późnawo trochę ja dzwoniłam rezerwowac pensjonat 2 tyg temu i jużmiałam problem żeby miejsce znależc:tak:
Pycha nudzisz się i nic nie piszesz tu;-):-DFajniutkie wakacje będziesz miec:tak:
Ciekawe co u Buziaczka? Bo się nie odzywa a miała leżec:-)
A ja siedze przy kompie, objadek zjedzony chociaż nikt nie miał za bardzo ochoty jeśc, nie wiem czemu.I nerwa mam :dry:Nie wiem czemu:confused:Jakoś tak się do d... czuję:laugh2:Chyba zmęczenie daje znac:blink:

Hej dziewczyny poki dzidzi apozwala to tu jestem:-) Buziaczek może już mamą jest he he:-):tak: Poczekamy na relacje.
Agatko witaj wśród nas. :-)Pisz często:tak: no właśnie dzidzia już daje w eznaki Uciekam wieczorem zrobie zsuwaczek pa

Ja też się nudzę:tak:Mały drzemie drugi raz, a ja wybierałam zdjęcie na tort i oczywiście mam dylemat które zdjęcie wybrac:-)
Sewa fajny chłopak z tego Twojego Jędrka:tak:A jak się czujecie? Pewnie niedobrze:tak:Ja nie choruję na anginę. W zasadzie to chyba nigdy nie miałam- może jak byłam mała. Ale odkąd pamiętam to nie:no:Ja to bardziej oskrzela i zwykłe przeziębienie a po operacji to wogóle jak tylko wypiję zimne picie z lodówki odrazu mi gardło atakuje:tak:
Cloe czekamy na suwaczek i powiedz maleństwu żeby ci za bardzo nie przeszkadzało;-):-D
Jak zwykle czekam na męża ale też jak zwykle późno wróci. Co to za zycie że człowiek nawet nie ma czasu pogadac i posiedziec ze sobą:no:Z drugiej strony spędzimy razem caluśki lipiec bo mąż ma wtedy urlop i aż się boję:-(Bo jak siętak znów przyzwyczaimy do bycia razem to ciężko będzie się rozstac- on wróci do pracy w Szwecji a ja już będę w Polsce:blink:I zostaną nam tylko niektóre weekendy i wakacje:-(

Ale sie usmialam z mojej corki bo przyjechal znajomy koparka zeby u nas zostawic na noc a Vanesska odrazu w niebo wzieta az poleciala do domu szybko i przyniosla ksiazeczke Bob Budowniczy i pokazywala koparke :)))))))
sewa super fotki,I Jedrus przystojniak:)
Aniab No faktycznie,ja was wogole dziewczyny podziwiam ze takie rozlaki macie z mezami ale wiem ze mus to mus.

Aniab ja Cię doskonale rozumię :tak::tak::tak: jak już tak siedzę sama któryś miesiąc z kolei to się przyzwyczajam. Tęsknię i jest mi źle, ale jakoś się żyje. A jak mąż przyjedzie na chwilę i pojedzie to przez ten czas zaraz po jego wyjeździe to ja sobie miejsca znaleźć nie mogę :-:)-( Tak mi źle :-:)-(
Co do naszego samopoczucia to jest fatalnie :-( Jędrek jak dostanie ataku kaszlu to tak go męczy, że aż wymiotuje :-( a mnie tak boli gardło, że mała bania:-(
Ja już nie pamiętam kiedy na anginę byłam chora :no: Nie wiem gdzie my to dziadostwo złapaliśmy:baffled: Już zaczynam się zastanawiać, czy nie przywlekliśmy tego z przychodni jak byliśmy na bilansie :confused::baffled:
Iwonka Vanesska z wrażenia nie zaśnie:-D:-D:-D:-D

reklama
Całkiem możliwe:tak:To takie złe rozwiązanie w tych naszych przychodniach że jak idziesz z dzieckiem zdrowym na bilans czy szczepienie to ma kontakt z chorymi:no:Zawsze wtedy można coś podłapac:tak:
Iwonka jaką masz zdolną córę:-D
No mi sięspac zachciało. Idę poleżec i może poczytam coś córce żeby nie było że za mało czasu jej poświęcam:-)

Do góry