reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pojawiam się i znikam, żebyście o nas nie zapomniały.

Cloe Gratuluję malutkiej fasolinki i życzę dobrego samopoczucia.

Wszystkim wybierającym się nad morze życzę wspaniałego wypoczynku.:-)

Agatka Witaj.

reklama
Marlenka toz sie doczytala tyle postow:) ze ci sie chcialo;) zeby teraz cos odpowiedziec:)
trusia A nie chcesz juz na stary login sie logowac? npisz do admina i juz:))))

A ja jeszcze smigam po BB :)

Marlenka toz sie doczytala tyle postow:) ze ci sie chcialo;) zeby teraz cos odpowiedziec:)
trusia A nie chcesz juz na stary login sie logowac? npisz do admina i juz:))))

A ja jeszcze smigam po BB :)

Oj, naczytałam się, naczytałam aż mnie oczy bolą. Zmykam zaraz do spania, bo mój malutki budzik nastawił się na 6.00:szok:

Dobra zmykam spac.Dobranoc
dobr_25.gif

dzień dobry

i to bardzo dobry, tatus zabrał córcie i mama pospała do 9 :happy::happy::happy:

u nas od ranka słonko, więc pewnie pojedziemy nad jeziorko, chociaz sie zastanawiam, bo Maja znów bedzie się wyrywac do wody, a jeszcze czasmi kaszle

a jeśli chodzi o body to dla mnie tez trochę za drogo, za 30 zł to ja mam 3 sztuki, a pozatym Maja częsciej teraz w koszulkach chodzi jak takie upały

Cześć dziewczyny tu Cloe. Musiałam niestety zalogować się pod innym hasłem do stare mi odrzucało :szok::wściekła/y: Czekam w tej chwili na inf od adminisrtatora , może coś poradzi póki co będe funkcjonować na nowym hasle bo ile to można bez BB wytrzymać?;-)A zaczęło sie niewinnie nie chciały się zapisać suwaczki choć wcześniej nie miałam z tym problemu. Pomyślałam że jeśli się wyloguje i zaloguje na nowo to problemy znikną a tu dopiero sie zaczęło:wściekła/y:Naklikałyście przez ten czas tyle że chyba nie dam rady nadrobić ;-) Teraz uciekam bo Julcia znów biega po stole:szok: pa

O rany co sie dzieje na BB ja sie nigdy nie wylogowuje i teraz to tym bardziej tego nie zrobie jak taki rzeczy sie dzieja:) Zapraszam na bloga,sa nowe wpisy :)

reklama
Do góry