reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!
A ja dziś padnięta jestem strasznie :-( bo siedziałam do 3 :00 nad ranem :szok::szok::szok:i gadałam na skype z kumplem ze studiów :tak: walnięta jestem, wiem, ale tak nam się gadało, że szkoda było kończyć. No to miałam seans terapeutyczny :-D:-D:-D:-D:-D a teraz muszę wypić drugą kawę bo padnę :tak:

Co to sie dzieje z tym BB!!!!!! Ostatnimy czasy coś nawala :-(już kilka razy mnie wywalało i zjadało posty :wściekła/y: ale jak tak się dzieje to nie można się wylogowywać bo można sobie kuku zrobić ;-)

Jędrkowi już chyba lepiej bo szleje dziś bardzo. Tak skakał po moim łóżku, że coś rozwalił i teraz żeby złożyć to muszę się okrutnie namęczyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie mogę się dopatrzeć co tam nawaliło :wściekła/y:

Iwonka ale Ci fajnie, że możesz się opalać na własnym placu :tak:u mnie to nawet na balkonie nie za bardzo mogę bo na przeciwko blok stoi i zawsze znajdzie się chętny kto będzie chciał popatrzeć :tak:;-):-D

reklama
Novaczka to było w jakieś gazecie z programem:-)!!! To zdjęcie było prawie identyczne jak to co jest na BB;-)!!!!!!!!

Kochane mam pytanie macie dostęp do galerii zamkniętej:confused:?????Jeśli tak to jak uzyskać tam dostęp:tak:????

My jedziemy dzisiaj do dziadków:dull:!!! masakra nie chce mi się tam jechać-znowu będę słuchać biadolenia o kościele- czy była czy nie:wściekła/y:!!!!!! A u nas słoneczko pięknie świeci:rolleyes:!!!!!!!!!!!!cieplutko jest:yes::yes:!!!!!!!!!! Miłego dnia:biggrin2::biggrin2:!!!!!!!!!!!
Bo bym zapomniała!!!!!!!!!!!!!! Kto chce być na liście Mam siedzących w domkach to proszę mi się wpisywać tam na wątek!!!!!!!!!!!!

Ale mi dobrze.Opalam sie bez stanika:) i razem z moim dzieckiem kapie sie w baseniku:) A moj R.pojechal z tesciem na motorze do Goraszki na piknik lotniczy:)

Iwonka, czytałam to co pisałaś o lękach nocnych - Maks dokładnie coś takiego ma, i to dość często. Strasznie się rzuca, nie daje się wybudzić ani uspokoić. Potrafi to trwać dobry kwadrans albo i dłużej - rzuca się, wstaje, pada z powrotem, płacze, woła mamo mamo, pręży się, okropnie jest to stresujące :-(

Kupiłam Maksiowi dziś nowe sandałki Bartka rozmiar 24, poprzednie 23 kupiłam dokładnie miesiąc temu jako "sandałki z zapasem" i już wyrósł. Niestety w sklepie już posucha jeżeli chodzi o sandały, i powiem szczerze że nie jestem do końca zachwycona ich urodą, ale trudno.

Zastanawiam się, co jeszcze muszę kupić na wakacje, i niestety wychodzi mi, że całkiem dużo rzeczy. O matko, skąd ja mam brać na to kasę!

Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki.

A my w koncu po obiadku poszlismy na plac zabaw.Vanessa biegala jak szalona i oczywiscie wszystkie pilki jakie tylko widziala u dzieci to byly jej.Ona ma hopla na punkcie pilek:))) W domu juz mamy 8 uzych bo czesc juz sie zapodziala lub psy zjadly.Zrobilam kilka fotek na placu zabaw.Beda jutro na blogu. Troche sie dzis tez przypieklam na tym sloncu,.
OlaK tak jak i moja ale jej juz to przeszlo.Ale tak jak tam napisali to trzeba przeczekac ten okres przebudzenia i nic nie robic.A jesli chodzi o zakupy na wakacje dla dziecka to ja tez troche juz mam rzeczy do kupienia.w tym dwie pary butow...
Ide kapac zaraz mojego brudasa i polozyc spac.Kurcze dzis juz raz zamiatalam podlogi a teraz znow cala szufelka piachu byla

Jaki tu spokój..... nic się nie dzieję....nikt się nie udziela

No my po wizycie u dziadków!!!Było oki-najadłam się placków (znowu 3 kg więcej) Wypiłam kawkę i do domciu!!!!!!!!!!!!
Idę przywalić w płuco jesczę i będę nynusiać!!!!!!!!!!!!
Buziaki dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!
Słodkich snów!!!!!!!!!!!

Witam ja tylko na moment bo dobranoc wpadłam powiedzieć a co do BB to ja po napisaniu posta klikam na odswierz i nie ma problemu.A inaczej to mnie wywala.
A o galerie na zamkniętym też się kiedyś pytałam i nic:-( naewt nie wiem czy jest taka dla mam siedzących w domu:confused:

Hej.
My dzisiaj znowu grillowaliśmy :-p, tym razem na działce, ale w pewnej chwili zachmurzyło się , zaczęło wiać i przyszła taka straszna burza że musieliśmy się schować do domku i jak przeszło to pojechaliśmy do domu. Majka zasnęła w samochodzie i nie można było jej dobudzić więc zajęliśmy się pracami w ogródku, oczywiście pod bacznym okiem teściowej bo akurat wyszła kwiatki podlać ( bez wiadra, to raz, a dwa ona nie ma kwiatów w ogrodzie :oo2: ). Mariusz ściął jedną gałąź żeby więcej słońca padało z rana na "nasz kawałek podwórka ", a ja wyrwałam trawę z naszych iglaków, a teściowa gadała, gadała, gadała... i w końcu zaprosiła nas na kawę :baffled::growl: i dalej gadała :tak::confused:.
Rano posiałam maciejkę, jak się okazało pod bacznym okiem teścia:surprised:, a wyobraźcie sobie że ja bym się wyszła opalać tak jak iwonak:-D. I jak tu nie dać się zwariować
:wściekła/y::no:.
Muszę Wam powiedzieć że wczoraj byłam w hurtowni i zarezerwowałam wózek dla synusia bo podobno dosyć idą a nie chcę we wrześniu zostać bez bo innego nie chcę.
A jeśli chodzi o zakupy na wakacje :rolleyes: to wolę nie mówić.

reklama
Witajcie..
Ja na moment, bo padnięta jestem, urządziliśmy dziś z dzieckiem wyprawę do dziadków i na plac zabaw i złaziliśmy się jak te głupie.. dziecko zresztą też.. ale sama chodzić to juz wcale nie chce, normalnie aż się trzęsię jak ją usiłuję puscić..:szok: ale nic na siłe.. poczekam.. tylko od czasu do czasu popróbuję..

Czarna, a z jakiego Ty jesteś miasta?? Może to jakaś regionalna gazeta?? Tomek też się dziwi, a teraz zaostrzyłaś naszą ciekawość..

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i życzę kolorowych snów..

Do góry