reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A o galerie na zamkniętym też się kiedyś pytałam i nic:-( naewt nie wiem czy jest taka dla mam siedzących w domu:confused:

vici słyszałam że trzeba grupkę osób zebrać żeby utworzyć swoją galerie zamkniętą a potem napisać do admi.w tej sprawie-może założymy sobie taką:-)???!!!! ja miałam mieć dostęp ale pewna laska mnie olała i nie napisała do adminis.:wściekła/y:

Novaczka poszukam tej gazety może ją jeszcze mam!!! :-)

vici słyszałam że trzeba grupkę osób zebrać żeby utworzyć swoją galerie zamkniętą a potem napisać do admi.w tej sprawie-może założymy sobie taką:-)???!!!! ja miałam mieć dostęp ale pewna laska mnie olała i nie napisała do adminis.:wściekła/y:
Czarna ja jestem za tym aby utworzyc,pisz esie na to:tak::-)

Czesc Dziewczyny, ale ten wątek tętni zyciem......;-)
dzieki za przywitanie... musze zaczerpnac od Was troche optymizmu i wesolego nastroju.(Co Wy robicie w domu ze jestescie takie szczesliwe???) Mnie co rano ogarnia smutek i calkowity brak chumoru, ze bede znowu caly dzien siedziec w domu:eek:

Może to wyda Wam się śmieszne ale na czym polega ten wątek zamknięty? tzn. że tylko pewna grupa osób ma do niego dostęp bo jest na hasło? :zawstydzona/y:

Och ewcia dzięki za słowa otuch :-).
A humor troszkę lepszy bo widziałam przez okno że teść próbuje przykleić róg kafelka na schodach wejściowych :tak:, jak to on ułamał to będą takie zjebki od teściowej i synka że hoho, a jak synek to nic nie będzie :-(.
ewcia wcale się nie dziwię że Cię nie było :laugh2:"mąż w dom komp z prądu"
A powiem Wam jeszcze póki leci TOM i Majka jest wślepiona w tv jaka z mojego męża zrobiła się "kaleka". Oznajmiłam mu wczoraj że jak mamy jechać na te wczasy to potrzebujemy śpiwory, torby i klapki pod prysznic, no co on zdziwiony pyta mnie: No tak ale gdzie to wszystko kupić? Poszukaj rano na allegro jak wrócę z pracy to mi pokarzesz. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A niemożna zobaczyć w markecie albo w sklepie sportowym? Ale się uśmialiśmy.

Właśnie jem śniadanko:-)I wracając do jedzenia to zgadzam się ze we Francji jest dobre jedzonko ale i w Anglii pare rzeczy mi smakowało chociaż ogólnie ludzie się skarżą na jedzenie...Widocznie nie byli w Szwecji:-DTu chleb każdy to guma i na dodatek ma taki słodki posmak- mój mąż to kupuje tostowy:-D
No i piszę tego posta 30 min bo w międzyczasie mamusia do mnie zadzwoniła na skype i mi życzenia złożyła:-DNo to uciekam już

Ania138 ams zarcje z tym kompem. Chocaiż m.ój mężulo go włąćzął,ale ja nie siadąłam,bo wiedziałąm,że jak usiade tak nie zejde i by była woja hehehe

Kobietki czy na forum jest wątek o śniadaniach i kolacjach dla dzieci.??? Szukam i nie moge znaleźć??
Ja już opadam sił co temu mojemu niejadkowi robic jeść??
On tylko obiady zjada i teraz jeszcze ma bunt z jedzeniem ziemniaków,tylko mięso na obiad.
Już nie wiem comu robić.
Dzisaj na śnaidnaie 1 kęś parówki,2 gryzki chlebka i tyle:szok:. I dziwne z eon takic hudy,nic nie chce jesc,znwou syrop chyba mu podam>....
Już mam nerwa na niego ze nie je i na sibie nic nie wiem co mu robic...

Właśnie jem śniadanko:-)I wracając do jedzenia to zgadzam się ze we Francji jest dobre jedzonko ale i w Anglii pare rzeczy mi smakowało chociaż ogólnie ludzie się skarżą na jedzenie...Widocznie nie byli w Szwecji:-DTu chleb każdy to guma i na dodatek ma taki słodki posmak- mój mąż to kupuje tostowy:-D
No i piszę tego posta 30 min bo w międzyczasie mamusia do mnie zadzwoniła na skype i mi życzenia złożyła:-DNo to uciekam już
No Aniu coz a świeto dzisiaj z emamy ci życzonka skłąda.Pochwal sie it eż ci złożymy. Czyżby urodzinki?? KObieto chwal sie...

Wiecie co włąsnie gazete czytałam w necie słupską.
U mnie na pomorzu panuje włośnica-coraz więcej osób sie zaraża. Boze non stop choróbska...brr.
Ja chciałam zaszczepić mateuszka na kleszcze,ale wiecie co to są 3 dawki w odstępie pierwsza,druga z amiesiac a trzecia za poł roku czy jakoś tak. A my na Mazury do lasu jedziemy za niecąłe dwa tyg.. no i jestem zła...:wściekła/y::no:skad mogłam wiedzieć,ż eto tak sie daje... Po co ta szczepionka,jak teraz bym małemu dała to chyba na następne wakacje by działała:confused::no::wściekła/y:

A wiecie czytałąm że 7 lipca 2007 u mnie w Słupsku chajta się 32 pary...o matko... niby 7.7.7 taka data:tak::-D

reklama
Tylko ja tu ejstem,gdzie reszta??
Dobra ja też zmykam sobie na zkaupy,bo dzisiaj teściowa z facetem swoim u mnie ma zawitać na obiadek.papa

Do góry