Pycha
mama Mai i Marty
watek zamknięty pt." Mamy siedzace w domu" jest i ja mam do niego dostep i jeszcze kilka osób, które kiedys tutaj, na tym watku, sie udzielały,
i teraz nie wiem czy założą nam nowy zamknięty

tak sie teraz trochę głupio czuję, bo nie mam nic przeciwko temu zeby stałe bywalczynie watku "Mamy siedzące w domach z dziecmi" miały dostęp do zamknietego, ale sama nie mogę decydowac, a jak na razie dziewczyny z zamkniętego się nie odzywają
i teraz nie wiem czy założą nam nowy zamknięty

tak sie teraz trochę głupio czuję, bo nie mam nic przeciwko temu zeby stałe bywalczynie watku "Mamy siedzące w domach z dziecmi" miały dostęp do zamknietego, ale sama nie mogę decydowac, a jak na razie dziewczyny z zamkniętego się nie odzywają
No i napewno nie otworzą jak już istnieje.Jak możecie to pogadajcie sobie tam kto z tych które już dłużej piszą a nie mają dostępu mogą go dostać.Taka moja propozycja ale zrobicie jak chcecie.Wiem,że nie można wszystkim odrazu dawać dostępu.A ja chętna jestem aby mieć i wiem,że to wy musicie pisać do adnima a nie ja.Pomyślcie i dajcie znać na priva(nawet jak sie nie zgadzacie)bo chciałabym znać odp waszą.Kiedyś pisałam o tym ale cisza była i teraz też.Pycha dobrze,że się ujawniłaś
i wiem już co i jak