Pycha
mama Mai i Marty
hej
oj chciałam popisac, ale małą mi nie daje, zjawię sie jak zaśnie, to napiszę wam o watku zamkniętym
pa
oj chciałam popisac, ale małą mi nie daje, zjawię sie jak zaśnie, to napiszę wam o watku zamkniętym
pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A o galerie na zamkniętym też się kiedyś pytałam i nic:-( naewt nie wiem czy jest taka dla mam siedzących w domu![]()
Czarna ja jestem za tym aby utworzyc,pisz esie na tovici słyszałam że trzeba grupkę osób zebrać żeby utworzyć swoją galerie zamkniętą a potem napisać do admi.w tej sprawie-może założymy sobie taką:-)???!!!! ja miałam mieć dostęp ale pewna laska mnie olała i nie napisała do adminis.![]()
No Aniu coz a świeto dzisiaj z emamy ci życzonka skłąda.Pochwal sie it eż ci złożymy. Czyżby urodzinki?? KObieto chwal sie...Właśnie jem śniadanko:-)I wracając do jedzenia to zgadzam się ze we Francji jest dobre jedzonko ale i w Anglii pare rzeczy mi smakowało chociaż ogólnie ludzie się skarżą na jedzenie...Widocznie nie byli w SzwecjiTu chleb każdy to guma i na dodatek ma taki słodki posmak- mój mąż to kupuje tostowy
No i piszę tego posta 30 min bo w międzyczasie mamusia do mnie zadzwoniła na skype i mi życzenia złożyłaNo to uciekam już