reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jejku Aniab te tiry..... normalnie jak taki mija to zawału można dostać. Nie dosyć, że to masa to jeszcze z taką prędkością się przemieszczają :wściekła/y::szok: dobrze, że mężowi nic się nie stało :tak:

No całe szczęście bo co ja bym zrobiła w obcym kraju?!:shocked2:
Czarna fajna twoja dzidzia:-)A jaki pulchniutki:tak:
Ania138 normalnie wymyśliłaś z tą wiewiórką przy kompie:-D;-)
Idę robic śniadanie i kawę to zajrzętu później z kawusią:-)

Hej dziewczyny:-) Ostatnio nie mam czasu na nic a jak jest chwila ( czyli dziecko śpi) to sama wolę się kimnąć. Jak to w ciąży mogłabym przespać cały dzień ale Julcia nie da;-) Tyle naklikałyście przez ostatni czas że i tak nie byłam wstanie tego nadrobić.
Agatka BB czy my sie witałyśmy? Jeśli nie to cześć;-):-) Nie zazdroszczę układów z teściami Ja swoich mam 120 km dalej i bardzo się z tego cieszę:tak:
Sewa super że z Jędrkiem wszystko dobrze. Taka przypadłość jak ma Jęduś dość częśto się zdarza ( tak słyszałam)
Shady oby diagnoza drugiej lekarki była tą właściwą!:tak:
A co do znajomych to też się powykruszali:-( Zazwyczaj nawiązuje pogadanki na spacerach z innymi mamai ale jak już chciałabym wyjść gdzieś bez dzieci to jest problem nie ma nawet do kogo zadzwonić:-(Mam jedną psiapsiułe nasza przyjażń przetrwała od lat przedszkolnych ale ona dzieci nie ma

Hejka..
My mieliśmy wczoraj tatusia w domku,a przedwczoraj byliśmy u cioci,i dlatego an style nie było..Dzisiaj tata om 4 rano pojechał,ale w sobote wraca na 3 tygodnie na urlop.

Ale sie tu porobiło,nicki pozmieniane , a miało być dobrze na BB-tak admin zatwierdzał. Ale good ze my wiemy kto to...

Potem androbie co naklikałyście...

Sewa dobzre,ze z Jedrkiem oki.:tak:

Ewcia dobrze że wróciłaś bo już się chciałam pytac co u ciebie - przeważnie ciebie tu pełno:-D
Cloe wypoczywaj dużo i daj znac od czasu co tam u ciebie:tak:
A ja popijam kawkę i czekam aż ktoś zajrzy tu bo za oknem taki widok że nic sięnie chce- deszcz i ciemnica:-(

Aniab, mi się też nic nie chce, chociaż deszczu nie ma ;-) Maks na spacerze, a ja męczę pracę.

Umówiłam się na wtorek do dermatologa, bo mam na całym ciele mnóstwo "pieprzyków", na moje niewprawne oko niegroźnych, ale chciałabym, żeby ktoś je wreszcie obejrzał.

Ania-a to dobre z tym pustym żołądkiem..:-D:-D:-D:-DCoś w tym jest,może Twój mąż pojął o co Ci chodziło.Muszę sobie to zapamiętać i wykorzystac przy okazji na mojego chłopunia;-);-);-)

Aniab-ale musiałaś się zdenerwować.Nogi z waty.Dobrze,ze tylko samochód do remontu,a mąż cały.

Ewcia dobrze że wróciłaś bo już się chciałam pytac co u ciebie - przeważnie ciebie tu pełno:-D
A ja popijam kawkę i czekam aż ktoś zajrzy tu bo za oknem taki widok że nic sięnie chce- deszcz i ciemnica:-(

Aniab miło mi,że mnie zauważacie jak znikam:-D;-). Widać,ze tęsknicie hehee
Ja tez mam kawe,a pogoda hmmm chmury,ale słonko też,taka lekka duchota,bo niby ma padać:-(.

OlaK no to pisaj pisaj prace,miłego tego pisania...:tak::-)

reklama
Ola ja jak miałam operację na tarczycę w szpitalu onkologicznym to lekarz mi przy okazji usunął jednego pieprzyka i później mówił że trzeba je kontrolowac i jak coś to usuwac i teraz jak wrócę do kraju to pójdę też usunąc jednego pod piersią bo mi się powiększył i stanik mi chaczy o niego. A z tego co wiem to trzeba obserwowac czy się nie powiększają, nie zmieniają koloru i czy jakaś częśc ubrania nie zaczepia bo zerwanie też jest groźne:tak:
Donatella a co u ciebie bo rzadko zaglądasz do nas:tak:

Do góry