reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cloe!!! Dużo zdrowia i słodyczy tego Tobie z całego serca kinia z dziewczynkami życzy!!!!:)))))
Witajcie Kochane... ja dopiero teraz bo miałam odwiedzinki mojej mamy:) chyba stęskniła się za swoją starszą córeczką:)) nadrobię tylko zaległości w czytaniu i wracam:))

reklama
Cloe dlaczego nie wpisałaś się do kalendarzyka naszych imprez :confused::baffled: Stąd to niedopatrzenie co do Twojego dzisiejszego święta :tak: Wpisz się koniecznie!

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!

Witam jestem nowa na tym wątku. Mam na imię Iwona. Jestem właśnie po obiedzie i mam chwilkę, bo jedno dziecko się bawi, a drugie to młodsze śpi. Mam pytanie. Chciałam pochwalić się moimi dzieciakami i w odpowiedzi włączyłam funkcję zarządzaj załącznikami i wysłałam zdjęcia moich małych tylko nie wiem gdzie:eek::rofl2:. Możecie mi podpowiedzieć jak wkleić zdjęcia dzieci??

CLOE - (chyba tak) wszystkiego najlepszego, a tak nawiasem mówiąc jesteśmy rówieśniczkami:tak:.
Pozdrawiam wszystkie mamy i mam nadzieję, że mnie tu przyjmiecie:-)​

DZIEWCZYNY WRACAM DO WAS :tak::-D:-D:-D, MAM MODEM:-D.
CLOE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ....
Ale mam zaległości trochę poczytam żeby być na bieżąco i wieczorkiem się odezwę :-D.
Witam wszystkie nowo przybyłe mamy.

Cloe wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń:-)
A my juz po obiadku, mały zasnąl więc lece trochę pospac:-D, bo później lecimy na spacerek (oczywiśce jeśli nie będzie padało), wieczorkiem musze jeszcze umowy popisać, zabieram sie do tego od miesiąca:zawstydzona/y:
Milusiego dnia!!!!!!

Cloe ,dziecko drogie , wszystkiego najlepszego z okazji ostatnich dwudziestych urodzin

rosen003.gif

Iwona:)) witaj:-D
a ja biegnę uprzątnąć łazienkę bo lada moment hydraulik:) hi hi:)) przyjdzie:)
rozciekła mi się rura pod piecykiem gazowym, kapie strasznie i boję się że strzeli do końca.. a niestety mężuś na końcu świata!!!!!!

iwonka.c28 ja umiem wlkejać zdjęcia jako załączniki jeżeli to Cię urządza to proszę instrukcje :
Zrób sobie folder ze zdjęciami którymi się chcesz pochwalić ( muszą być zmniejszone ja robie 800 x 600 piksela ), jak piszesz odpowiedź poniżej masz ramkę pt. dodatkowe opcje - zarządzaj załącznikami KLIK pojawi się okno z tabelką i KLIK na przeglądaj, wtedy znajdź i kliknij zdjęcie jakie wybrałaś i pojawi się na białym pasku, KLIK na wyślij ( max można 5 zdjęć na raz ) zamknij to okno i gotowe :tak:. Możesz sprawdzić jak wyszło klikając - podgląd wiadomości a dopiero potem zatwierdź. Powodzenia mam nadzieją że dość jasno napisałam, bynajmniej starałam się ;-):-D.

reklama
Do góry