reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczynki weszłam powiedzieć Wam dobranoc.

Życzę spokojnej nocki! Śpijcie smacznie i śnijcie kolorowe sny! Pa!

reklama
"Skoro już o wózku.....
To koleżanko od x-landera (nie pamiętam kto pisał)!!! Ja porównywałam x-landera(kol.ma) i atlantica i stwierdzam że oba wózki są fajne ale atlantic ma więcej opcji(np.ściągana barierka) i nie mówię tego bo mam atlantica. a jakość wykonania??nie zauważyłam żeby atlan.był gorszy!!!!! Oba wózki mi podobają!!!! Jedną wadę spulną mają te wózki!!! Brak przekładanej rączki!!!!" - cytat czarna 551

kochana ściągana barierka jest..:tak:
Pozdrawiam :-)

Dobry wieczór, :-D:-D:-D ale nam się wojna na wózki zrobiła ;-):tak:, czarna jestem z Tobą ( chociaż też oba mi się podobają, ale wersje 4-kołowe ), ale trzymam sie tego co powiedział mi facet w sklepie że nie ma co przepłacać jak nie trzeba bo jakość jest ta sama, są podobne w wyglądzie a on osobiście też był za atlantic`kiem.
Dziewczyny chyba chcę być wiecznie w ciąży, mój mąż zmywa podłogę :tak::szok::happy2::happy2: w korytarzu bo już można powiedzieć że skończył :happy2:.
buziaczek ja bóle miednicy, pachwin i podbrzusza mam od dobrych 2 tygodni ale rodzic jeszcze nie zamierzam :-D:-D, jutro idę do gin i muszę mu o tym powiedzieć. Trzymam kciuki za Ciebie, może to już jutro.
Ach moje przeczucia sie nie sprawdziły dzięki Bogu :happy2::happy2:, dzień zaliczam do udanych.
PLUSZOWYCH SNÓW

Hej Iwonka czekamy na relacje:tak::-)
Ja dziś miałam pobudkę o szóstej rano tak jak przewidziałam Popijam teraz kawkę dziadzia bawi sie z Julcią na górze. Łukasz zaraz pojedzie na zakupy chwila dla mnie.:tak:
Co do wózków to jeszcze nie szaleję .Myślę jednak że póki co kolejny dzidziuś będzie miał wózek po Julci.Mamy TAKO z którego byłam bawrdzo zadowolona. WÓzek duży stabilny pompowane amortyzowane duże koła duży kosz na zakupy w gondoli dużo miejsca. Można przerobić na spacerówkę ale Julcia jakoś nie bardzo lubiła w spacerówce jeździć. Myślę wiec że dopiero gdy przyjdzie czas na wózek spacerowy to rozejrzę się za czymś nowym bo podejrzewam że wtedy częściej będę korzystać z autobusów. a nasz trójkołowiec dobry jest na dalekie spacery ale już władować się nim do autobusu bez czyjejś pomocy to nie da rady

Witam w niedzielę :))

Cloe - mnie też się Tako podobały, zwłaszcza City Voyager, solidny wózek w przystępnej cenie, ale waga - 21 kg - mnie odstraszyła. Mieszkam na 4 piętrze, bez wózkowni, nie dałabym sobie rady...

Witam!

My wstaliśmy przed 9:00 :szok::szok::szok: Paskudnej pogody ciąg dalszy :wściekła/y: Najgorsze jest to, że muszę iść zakupy zrobić:szok: wywieje nas jak się patrzy :wściekła/y:

Iwonka Witaj!!! czekamy na relację!

Piję kawę i muszę zmykać!

reklama
No ja też musze iść na zakupy i nie mam jak... mąż odsypia wczorajsze "piwko" z kolegą a deszcz pada, nie będę małego w deszczu po sklepach ciągnąć :no:

Do góry