sewa
mamuśka ;-)
Sewa sorki ale myślałam ze Twój synek ma na imię Andrzej a Jędruś naniego mówicie!!! Ale powiem szczeże że Andrzej mi się nie podoba wole Jędrusia!:-):-)!!!
Spoko

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sewa sorki ale myślałam ze Twój synek ma na imię Andrzej a Jędruś naniego mówicie!!! Ale powiem szczeże że Andrzej mi się nie podoba wole Jędrusia!:-):-)!!!
Ania138 staranka były,ja tyż mam nadzieje,że sie uda, w końcu szczyt płodnych było....tez oczekuje,ale dowiem się dopiero koło 23 lipca...takze troszke zostało...Ciekawe co u EWCI ;-), wiecie o czym mówię ;-), oby im sie udało
![]()
Cloe słonko jest wszystko dobrze,ale ciekawe czy będize lepiej....Ania 138 ja liczę że u Ewci bedzie wszystko dobrze;-)
Sewcia nie było aż tak źle...zaraz na dole zdaje relacje....Miejmy nadzieję, że u Ewci wszystko po jej myśli poszłopogoda paskudna, to z przyczepy pewnie nie wychodzili ;-)
tylko ciężko pracowali ;-)Oby tylko owocnie
![]()
Czarna jeszcze dwa tyg i sprawdzimy czy bedzie ta nowina....Mam nadzieję że Ewcia wróci z radosną nowiną!!!!:-):-):-):-):-)
No to juz zdaje zdaje wam....Ewcia Witaj!!!!!!Jak już odsapniesz czekamy na relację
![]()
HAHA ciekawska;-)(żartuje).... Ja tez zawsze bym chciala wiedziec co u was sie dzialo....Witaj Ewcia, czekamy na zdjęcia i szczegółowe relacje
.
Ale ja jestem ciekawska ;-), tak już jest jak się siedzi w domu
.
super ze tęskniliście za mną...miło bardzo....jestem i bede...Ewcia dobrze że już jesteście-normalnie się stęskniłam!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Pisz jak było!!!!