reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czarna-wyciumkaj swojego chłopa od nas

Buziaczek-qrcze,a może Ty w ciąży nie jesteś....;-);-);-):-D:-D:-D:-p,tylko coś zjadłaś....:tak::tak::tak::tak:Trzymamy kcikasy w dalszym ciągu

Ania138-wiesz podłość ludzka czasami nie zna granic.Musieliście się czuć okropnie.I jak to jest ,ze zle się czuje ten oszukany a nie ten,który oszukał.Dziwne nie:szok::szok::szok:

witam jestem
bylismy z mężolem i juz wszystko wiemy MA ZAPALENIE MIĘSNIA ŻEBROWEGO,HOLERNIE GO BOLI I BIERZE TABLETKI I MAŚCIAMI GO MUSZE SMAROWAC.CAŁE SZCZĘŚCIE ŻE TO NIE SERCE. UFFFF.
ZARAZ WRACAM

Patii no całe szczęście, że to nie serce :tak::tak::tak: To musisz teraz smarować mężulka maściami, aby szybciutko wyzdrowiał.

moj mezulo pojechal z zamowieniami wiec mam chwilke :-)

Patii dobrze ze to nic powazniejeszego, smaruj meza pozadnie i rob oklady z mlodej piersi to napewno mu przejdzie szybciutko;-)

Buziaczek zmykaj na ta porodowke... i wracaj do nas juz z dzidzia:happy: wytrwalosci Ci zycze:-) juz niedlugo, nie martw sie

Pycha niby przygaszona, a o urodzinkach pierwsza pamietala:cool:

Czarna WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MEZULKA WYCALUJ GO OD NAS PORZĄDNIE

A u nas znowu pada:wściekła/y:. Idę dzieci pokąpać i kładę się spać. Dobranoc słodkich snów.
Czarna - wszystkiego naj dla męża.

o jestem zabieram sie za nadrobienie zaległości ;-)
zaczynam
^^^^^^^^^^^^^^^^
ANIA 138 straszna historia, współczuje tej dziewczynie ;-(
Ja z moim mężem mieliśmy nie dawno podobny incydent tylko że w naszym przypadku okazało się że oni są obaj fałszywi(udawali biednych a jak się okazało.....) mianowicie. Zapoznałam przez necik fajną kumpele. Przez prawie 1.5 roku się przyjaźniłyśmy. Ona zawsze mi się żaliła na męża ze to i tam to, ze są biedni i w ogóle:-(. Żal mi ich było potwornie. Mój mężol między czasie zaczął jeździć za granice a oni coraz to częściej przyjeźdzali i narzekali jak to mają źle, serce mi się kroiło ,bo ona w ciąże zaszła(bardzo chciała tej ciąży!!! ja gdybym miała dołka finansowego to w życiu bym nie pomyślała o ciąży tylko o obecnym dziecku które jest na świecie! bo mają córkę 3.5 letnią)
>namówiłam Jasia by załatwił panu XXXX wyjazd i zrobił to. Jak się okazało ten pan XXXX za granicą w jakiś tam weekend wypił sobie dość sporo i chyba się zapomniał bo przyznał się ile zarabia w Polsce okazało się ze ma 3.5 tys. na ręke z fuchami(naprawia kompy )To mi mężus przez telefon powiedział a pani XXX jego żona mówiła mi że :”mężuś zostawił mi lewe karty i jak zobaczyłam ile tam jest to byłam w szoku” No chwileczkę pomyślałam , kilka dni temu byli ponoć TACY BIEDNI. Zostaliśmy oszukani czuliśmy się potwornie!! i nawet nie podziękowali tylko obgadali nas perfidnie!!!
>>nie wspomne o tym że oni tak narzekają przy swoich rodzicach i oni ciągle im cos fundują(w zeszłym roku byli nad morzem za darmo ,sami się przyznali) a to cuchy im kupują normalnie żenada w życiu bym nie porafiła wyłudzać!!!
>>>śliczny brzusio ,jejku ja tez chce taki ;-)))))pamiętam jak zuza mi fikołki robiła,ale to były piękne chwile ;-)
>>>Aż mi się ciśnienie podniosło jak o tym piszę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przyznam ze ja zawsze taka naiwna byłam ,ale ponoć człowiek się na błędach uczy.
>>Boże kochany ludzie powariowali—żeby psom dawać ludzie imiona matko, szok normalnie ;-/:szok::szok::szok:
>>co do włosków to ja obecnie mam jasny blond(pofarbowane)i planuje na dniach zrobić sobie na to czarne albo brązowe pasma. ;-):happy2::happy2:

CZARNA o matko wypadek jejku przykre to ;-(ale z drugiej strony sami sobie winni ,jechać tyle na godzinę szok masakra
>>WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MEZULA Z OKAZJI URODZINEK:-):-):-):-):-):-):-):-)
LEIKA Zuza na roczek dostała piaskownice i w tym samym czasie zaczęła siedzieć w niej i się bawić. Było to troszkę mi nie na rękę bo wszędzie miała piasek ale z czasem się przyzwyczaiłam i cieszyłam się że mała chodź na chwilę się sama sobą zajmie ;):-)

AGATKA moja zuza tak samo w pampersie nawet piasek miała :-p

SEWA faktycznie babie to dużo do szczęścia nie potrzeba ,ja dziś sobie kupiłam tusz do rzęs i tez jestem bardzo zadowolona he,he a propos słońca to u mnie od samego rano pochmurno tak bym chciała aby w końcu to lato przyszło mieliśmy jechać teraz na dniach nad morze ,ale to nie ma sensu w taka pogodę L
>>>strasznie wam współczuję i trzymam kciuki, żeby się udało zebrać te pieniążki
>>>ALE SYNUŚ DŁUGO SPAŁ.>>>.to na pewno przez tą pogodę .Zuza dziś zasnęła po 14 a po 17 ja ją sama budziłam ,bo do czego to podobe żeby tak długo mi dzień spała, Teraz jeszcze nie śpi i widzę że nie zanosi się na to by szła prędzej spać ,myślę że o 22
>>NO MAM GO SMAROWAC MASCIAMI I PONOĆ LEKARZ MU POWIEDIAŁ ŻE MAM MU ROBIC OKŁADY Z PIERSI HE,HE ŻEBYM JESZCZE MIAŁA TE PIERSI HI,HI

KASIRA Super że Maciek zdrowy brawoooooooooooo i życzę cierpliwości gdy ząbki zaczną wychodzić ;-)
BUZIACZEK ŻYCZĘ Z CAŁEGO SERCA POPRAWY HUMORU

PYCHA a co się stało że nie masz nastroju?? pewnie przez pogodę co???
może jak wrócisz z wycieczki rowerowej to przejdzie zły nastrój.życze ci tego:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no udało sie huraaaaaaaaaaaa
robimy z mezolem fryteczki na kolacyjke(własnej roboty,czyli żona struga ziemniaki i żona kroi paski:-p)

reklama
Witam wieczorkiem.Glowa mi peka w szwach ale juz doszlam od czego bo nie majac wody cieplej z powodu awari termy mylam wlosy w takiej zimnej prosto z kranu az hjak mylam to czulam jak mi skora dretwieje na glowie i tak juz 4 dni z tym bolem sie mecze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Nie wyrabiam juz.Ledwo pi razy drzwi przeczytalam co klikalyscie dzis.
Ania138 i Sewa przykre wasze historie:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Buziaczek marsz na porodowke,podobno orgazm (a dokladniej sperma)jest dobry na rozpoczecie akcji porodowej i masaz sutkow tez przy tym;-).Juz kiedys pisalam:tak::-)
Czarna Sto lat dla mezusia:-):-):-):-):-)
Leika no u nas to Vanesska rok konczyla w pazdzierniku wiec napisakownice to juz bylo troche w nie pogode ale nasi znajomi maja coreczke ktora od 10 miesiaca siedzi w piaskownicy i bardzo jej sie to podoba:tak::-):-):-)
Kasira Oby zabkowanie przebiegalo tak jak u mojej corki,bez bolesnie i nie zauwazalnie,jednego dnia to 4 zeby na raz jej szly:szok: i nic nawet nie marudzila,Mamy juz 16 i czekamy na "5":tak::-)Podejrzewam ze ta goraczjka co teraz byla i lekkie rozwolnienie to idace wlasnie "5" bo nawet jak je to czasem zaplacze i wkladasobie palce do buzi.Ale wszystkie wczesniej byly bezbolesne
I juz nie wiem co komu mialam napisac.Ciekawe co tam u Martynki Novaczki.Niz sie nie odzywa a dziecko jej sie meczy biedne,czytalam na blogu u niej.Ide zaraz zajrze mioze cos juz lepiej jest i napisala jakas notke z dobrymi wiadomosciami.Ja nie wiem kiedy wkleje zdjecia na bloga bo wogole nie moge sie dziec przy tym kompie id bolu glowy.....:-(.

Do góry