reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry!
U nas pogoda okropna. Wczoraj taki upał, a dziś taka kiszka:-(
Dobrze, że Jędrek dał pospać :tak:

Ewcia fotki fajne! Życzę powodzenia na rozmowie!

Leika u mnie wczoraj z BB było ok.

Patii z tą energią to zapraszam do mnie:tak: okna muszę umyć i nie mogę się zebrać ;-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:;-) przy okazji poplotkujemy :tak:kawkę wypijemy :tak: Zapraszam!

reklama
Witajcie kobitki tak sobie poczytałam to wam zazdroszcze ze wasze maluchy tak długo śpią.Dla mnie to :szok: jak mała wstanie o 8.00 Zawsze śpi max do 7.00 a chodzi spać o 21.00.:-)
U nas ciągle pada deszcz no i znowu bedziemy siedziec w domu szkoda mi małej bo strasznie sie nudzi zabawki które ma to jej sie znudziły tak musze jej coś wymyślać żeby sie czymś zajeła;-)Dzisiaj z samego rana to mi pomagała w różnych czynnościach domowych min. ścielanie łóżka.Tak więc jej najlepsze zajęcie jest wtedy kiedy moze coś robić ze mną a najlepiej kiedy moze pobałaganić w kuchni :eek:
Postanowiłam wkleić pare fotek
.png

Pozdrawiam i tzrymajcie sie ciepło pa

Witam Was bardzo serdecznie:-). Jak czytam te przeróżne opowieści co ludzie wyczyniają i wogole jaką mają fantazje- to normalnie:szok::rofl2:
U nas weekend należy zaliczyć do udanych, na chrzcinach było bardzo fajnie, oczywiście mój mały musiał latać po kościele i gadać, a ja za nim paradowałam:sorry2:
Wczoraj to chyba każdy czuł się kiepsko, ja gdybym mogła to bym z łóżka nie wychodziła, ale obowiązki wzywają. Wieczorkiem wybraliśmy sie na godzinny spacerek i po nim czułam się znacznie lepiej;-)
Ewcia zdjęcia świetne, też juz marze o urlopie :-)Życze powodzenia na rozmowie o pracę!!!
Buziaczek, nie denerwuj się już nie długo przywitasz swoje maleństwo na świecie i życze z całego serca aby było szybko i bezboleśnie:tak: i napewno tak będzie:tak:
Zmykam zrobić sobie kawke i śniadanko zjeść!!!
A mój BArtek poleciał do swojego pokoju do łóżeczka i położył się- ciekawe czy sam zaśnie:-), bo jak narazie to z mamą zasypia.
Później doczytam co jeszcze napisałyście, bo przyznam się szczerze, ze nie dokładnie czytałam wszystko.:zawstydzona/y:

Hej. Ale pogoda się zrypała :no:, miałam nadzieję że prognozy są mylne skoro wczoraj taki upał mieliśmy a tu od 4:30 pada ( wiem bo Maja mnie obudziła o herbatkę i nie spałam półtorej godziny ).
Ale dobra strona takiej pogody to ta że tatuś przyjedzie od razu po pracy i pojedziemy wszyscy na zakupy a nie będę musiała sama z dzieckiem. No ale przyjedzie zły na pogodę go on chyba nigdy tego płotu nie skończy :no:, mnie już też to zaczyna wk...
Wczoraj Mariusz przywiózł filmy które zamówiłam u jego kolegi w kwietniu :szok:, no czas realizacji expresowy, i dla Mai "Mój brat niedźwiedź" to sobie obejrzy coś nowego, bo ja nie mam na czym gdyż 2,5 miesiąca temu teść spalił nam połowę sprzętu w domu i nasze kino jeszcze nie wróciło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a ja od razu mówiłam że tak będzie żeby dali kasę na nowe i już skoro się chwalą że tyle mają.
ewcia ale przystojniaki te Twoje chłopaki :tak::-D:-D, super fotki.
patii to z jednej strony dobrze że tak masz bo co najmniej raz w miesiącu masz błysk w mieszkaniu ;-)
dominika wklej parę zdjęć z imprezki
Idę na śniadanko

Hej dziewczyny Co za beznadziejna pogoda oszaleć można:crazy:
Patii jeśli masz nadmiar energi to możdesz dać mi troche ja mam je chyba za małoa:crazy:
Ewcia fajne zdjęcia:tak:Widać że nawet pogoda nie popsuła dobrej zabawy:tak:
A wracając do ludzi którzy wiecznie narzekaja na brak forsy to też znam takich. Dziewczyna wiecznie narzeka że tak im ciężkao pieniędzy nie ma po czym idzie do sklepu typu Makalu i kupuje kilka bluzeczek na dzień dobry i to nie przy obniżce chodzi tylko do prywatnych lekarzy a fryzjer to taki salon gdzie zwykłe podcięcie siedemdziąt zł kosztuje.:crazy: i wszystkich wkoło wykorzystuje Od takich ludzi z daleka , bo dosłownie można poczuc się jak ostatni łoś przy nich :crazy:
Ewcia powodzenia na rozmowie:tak:

cloe hehe no jak tak teraz czytam te historie, łącznie z moją to zaczyna być jasne dlaczego oni kasy nie mają, bo żyją ponad stan :tak:, ale tak poważnie to bardzo przykre i tak jak ktoś napisał źle czuje się ten wykorzystany a nie odwrotnie.

hej kobiety

ja znów na chwilę, bo obowiązki czekają :no: patii poprosze troche tej energii, bo ja dzis to bym tylko spała

Ewcia widac że wyjazd udany, fajna z was rodzinka :-)

Jusia moja Maja tez najlepiej lubi robić to co ja, tylko nie zawsze tak można

Dzisiaj z samego rana to mi pomagała w różnych czynnościach domowych min. ścielanie łóżka.Tak więc jej najlepsze zajęcie jest wtedy kiedy moze coś robić ze mną a najlepiej kiedy moze pobałaganić w kuchni :eek:

Moja Majka to samo, a kuchnia to raj :tak:. Klopsów mielonych to nie popuści, ziemniaki mi musi podać a obrane umyć :sorry2:, jajka na jajecznice miesza, schab utłucze i tak bym mogła wymieniać. A i szaszłyki ostatnio też robiła :no:. Bardzo dobrze od września ona będzie gotować obiady ;-):-D:-D, bo ja to krucho z czasem mogę mieć.

Siemka siemka,mam wspaniały humorek....

Agatko ile to ode mnie te Kozy,ja nie wiem,musze na mape zazerknąć...

Wogóle to dostałam prace,ide od 1 września do pracy,hurrraa...

Leiczka no w sumie nie wiem jak zajde co zrobie,jeszcze o tym nie myśłałam,jeszcze nie mam umowy,także moż ezrezygnuje wtedy,ale jak nie zajde to lepiej prace mieć.:tak:;-)

Patii mężulo wrócił przed 2 w nocy,w stanie takim nawet w miare,myślałam,ze bedzie gorzej...ale nie było źle...

Ania138 dzuieki,u mnie tez pogoda do bani,pada,wieje i pada wieje no i tak na zmiane,,,,

Dzieki z akomplementy wy tez super macie rodiznki....

reklama
Do góry