reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam ja sie melduje:tak::-):-):-)U mnie slonko i ja sie za pranko wzielam od rana bo jutro ma padac u nas.Wczoraj wieczorem jeszcze pojechalismy na zakupy do marketu ale jak wrocilismy to odrazu padlam spac.Kupilam dziecku literki z magnesem na lodowke.:tak::-)
A co sie dzieje z Sewa ?

Dzień dobry..
Co tu z rana takie pustki,no prawie 10,a wy nic nie pisałyście,tylko kilka postów wczoraj...:-D:szok::-D;-):-)buuu
Ja robie śniadanie ,u mnie pochmurno na zmiane z jakimś lekkim słonkiem...id epo kawe.....
U mnie wczoraj przyjechała szwagierka siedziałyśmy,a potem doszła kuzynka i browaryw ruch,i ploty,tak do 1 w nocy...

A co sie dzieje z Sewa ?

Witam! Jestem, jestem :tak: podczytuję Was cały czas :tak: a pisać jakoś nie piszę bo ostatnio kogoś strasznie ubodła moja wypowiedź i dostałam taką wiadomośc na priva, że mała bania:-( Szkoda, że w ludziach jest tyle jadu i nie mogą przeżyć, że ktoś może w życiu mieć fajnie :tak:

Szkoda też, że ta osoba nie miała odwagi napisać tego wszystkiego na ogólnym, ale jeżeli jeszcze raz się to powtórzy to przekopiuję to na ogół :tak:

A teraz do WAS wracam bo złość już mi przeszła i nie poruszam więcej tego tematu.

U mnie pogoda cudna, aż za cudna..... upał od samego rana. Wybieram się zaraz na zakupy, a potem ..... jeszcze nie wiem.
Pije kawkę i zmykam!

reklama
Do góry