reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka było minęło....... nie roztrząsajmy tego bo nie warto...... zabolało to fakt......ale jest już ok.

Co do pokrowców na łóżko to jak znajdziesz dobrego krawca to Ci może takie super uszyć, że w życiu takich fajnych w sklepie nie kupisz..... tylko trzeba takiego krawca który ma polot, a nie takiego co to tylko spodnie umie szyć :-D:-D:-D:-D

A blogasek świetny, odwiedzam go często tylko jakoś tak nie wpisywałam się......

Agatka dobrze wiedzieć! Jak pogadamy sobie z mężem to może uderzę do Ciebie z jakimiś pytankami.

reklama
Witam ponownie!
A i jescze opowiem Wam jak to teraz Jędrek wprowadził do swojego słowniczka wyrazy dziękuję, przepraszam i proszę. Jak skończy jeść to mówi "mamusiu dziękuję", jak biegnie i przywali w ścianę to mówi" przepraszam"...... ścianę przeprasza :-D:-D:-D Noo i jak coś daje to mówi proszę. A najlepsze było to jak ostatnio wypatrzył sąsiadkę na balkonie i woła do niej " pani siatko dzień dobry" myślałam, że padnę :-D:-D A jak widzi kogoś w samych gaciach na balkonie to wydziera się na całe gardło "mamusiu golas" :-D:-D:-D To moje dziecko rozwala mnie na każdym kroku. Już jest takim dużym chłopczykiem...... kiedy to zleciało :baffled: a dopiero sie urodził :baffled:

Ale posta walnęłam...... ale to dlatego, że trochę nie pisałam :tak:
Ale się uśmiałąm Sewcia,normalnie sie brechałąm w głos...do ściany przepraszam,mamo golas ...no super,ale masz ubaw,mój już za stary na takie coś,już wsyztsko kapuje,,teraz to pyskuje....

A my na placu zabaw bylismy,Matunio wsyztsko zwiedził,zjeździł,wybujał...cały plac zabaw jego był dzisiaj..
Tertaz obiada robie i ide kawe zropbic sobie...
U mnie ciepełko sie zrobiło,słonko i cieplusio...:-)

Agatka jaa najpierw to z mężęm musze to wsyztsko obgadać....

Iwonka pewnie ze rób,ja z chęcią przyjade i do ciebie na nią...:tak::-D:tak:

Ewcia moje dziecko ostatnio rozwala mnie na każdym kroku i też zaczyna pyskować :-( ja się go pytam jak coś broi "co Ty tam robisz" a on mi na to"nic" albo proszę go aby posprzątał zabawki a on "zaraz" no ręce opadają.... ale....... niech gada..... oby tylko gadał.....

Agatka a czy to mozliwe ze jak bym dziecku przez 40 lat odkladala jakies pieniadze miesiac w miesiac ktore by byly gdzies tam inwestowane to po tym czasie milion nawet mogl by sie uzbierac?Gdzies jakis facet nam to mowil tzn moim tesciom.....Oni chca Vanessce zalozyc jakies konto.
Sewa no super to musi brzmiec w ustach takiego malego czlowieczka.Ale i fajnie ze pojal takie wazne slowa:)

Nom Sewa niech agdają,ale mój to nawija jak prokurator...aż nieraz mamy go dość,bo ileż można non stop odpowiadać i odpowiadać i tłumaczyć:-D:-D:-Da moje dziecko to niezniszczalne...

Agatka a czy to mozliwe ze jak bym dziecku przez 40 lat odkladala jakies pieniadze miesiac w miesiac ktore by byly gdzies tam inwestowane to po tym czasie milion nawet mogl by sie uzbierac?Gdzies jakis facet nam to mowil tzn moim tesciom.....
:)
nONO ja tez to Iownka gdzies słyszłąm,całą ciąż eplanowałąm odkłądać Matuniowi,a tu bleee może teraz sie zdecydujemy...
Chciałabym troszke odkłądac,chyba każda z nas by chciałą,,,,na dalsze życie naszych dzieci...

cze laseczki!!!
Nie piszę nic bo nie mam co-ale cały czas obserwuje co u Was!
Iwonka widze że zaczeliście starania;-)???!!! Grtulację:-):-):-):-)
ślicznie obrobiłaś zdjęcie Vanesski-bardzo mi się podoba:-D:-D:-D!!!!!!
sewa-przykro mi z powodu tego incydentu:sick:!!!! Nie lubię takich sytuacji jak coś piszę to na forum a nie obrażam na Pw:baffled::eek::sick:!!!!! Mam nadzieję że ta osoba nie wywinie ponownie takiego numeru!:-);-) nienawidzę jak ktoś zazdrości że druga osoba ma kochającą rodzinę
Agatka jak kupisz krówkę i upieczesz to wpraszam się na ciasto i kawę:-);-)
Wisienka witaj:-);-)

i zapomniałam co chciałam jeszcze napisać??:sorry2:

reklama
Do góry