reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ale sie uśmiałam :-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry!
U mnie brzydkiej pogody ciąg dalszy :-(Chyba się nie wyspałam :baffled: choć dopiero co wstałam :szok: Teraz Jędrek ogląda bajkę, ja piję big kawę i wybudzam się :tak:

Sewcia tu sie nia ma co smiac:szok::szok::no::no:;-) to jest TRAGEDIA:no::no::sorry::-D;-):sorry:

Ja kawke pije caly czas i przy okazji robie obiadek. Chyba powinnam si ez malym na spacer wybrac bo nawet nie zla pogoda dzisiaj jest, ale mi si enie chce straszenie....

Witam:-)My spalismy dzis znow prawie do 9 :tak::-)ale i tak sie nie wyspalam bo jakis komar latal nad nami i szukalam preparatu na niego,a to okno wstawalam zamknac bo zimno:wściekła/y:Od rana bylo piekne slonce a juz na niebie czarne chmury i wiatrzysko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
WerEla to sie wybawiliscie wczoraj z Weronisia:tak: super.:-)I dobrze ze juz piszesz ze jest lepiej:-):-):-):-)
Stokrotka Witaj:-):-):-):-)

U mnie też się pogoda poprawiła :tak::tak: świeci słonko, ale chłodno jest :confused2: też zaraz wybywam na spacerek bo potem umówiłam się z siostrą, że mnie odwiedzi i muszę jeszcze trrochę mieszkanko ogarnąć.

Wczoraj wieczorem sprzątałam, a dziś już bajzel :confused2::confused2::confused2: zarąbać się idzie :wściekła/y:

Dzień dobry...
Myw staliśmy o 10,,szok ileż ten mały śpi..teraz robie sniadanko i ogarniam...a niedługo maz na skype będzie,,,kawe ide sobie walnąc....a wogóle to mam piekne słoneczko z aoknem bez chmurek...
stokrotka święta racje,te 1-2 godzinki...:tak:
Agatka to ciekawe jak dziecko powiedizalo BABA co bedzie hahahaha:-D:-D:-Dbaba bedzie...tzn po babieee
Iwonka acht e komarty,,mnie w tym roku tylko na Mazurach podziabały,a potem już nic i do tej pory nic:tak:;-)
Sewa może ktoś ci w nocy brudzi i robi bałagan,jakieś duszki....

Ide te śnaidanie walnąc i kawa rób sie wodo,,

Cześć Mamuśki! Ależ Wy macie zdrowie do tego BB :-D

Moje młode wczoraj z niewyspania (od kilku dni nie sypiał w dzień) padło już o 18 - najpierw mnie zaciągnął do kuchni, zażyczył sobie kaszkę ("ako"), zjadł, kazał się wziąć na ręce i za minutę już go nie było hihi Z tej radości że mam wolny wieczór zrobiłam pranie ręczne :rofl2: Natomiast potem wybudził się przed północą i miałam maraton tulenia aż do godziny 1, nie mogłam pójść do łazienki umyć się i położyć do łóżka z nim tak mnie ściskał za szyję. A mąż obrażony (że dziecko do tatusia nie chce) odwrócił się dupskiem i spał!

reklama
Do góry