reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nocne Marki jak zwykle razem:-p:-D

Ja wlasnie polozylam Igorka, tylko mam nadzieje ze nie beda teraz bardzo halasowac:wściekła/y::no: bo mi go obudza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ide zrobic druga kawke bo ledwo zyje dzisiaj :sick::sick::sick: Najchetniej to by si eteraz tez polozyla spac, tylko ze przez tych roboli nie moge:no::wściekła/y:

Ania138 jakos dopiero teraz do mnie dotarlo ze ty za niedlugo rodzisz:szok::-D
Mam nadzieje ze na usg bedzie wszystko ok no i ze bedzie chlopczyk:tak:

Do mnie też to zaczyna docierać i nie powiem mam stresa.

Ania 138 powodzenia na USG będzie dobrze bo nie ma innej opcji a jak jednak wyjdzie dziewczynka to może ja się wtedy do ciebie o ubranka uśmiechnę;-). Z jakiegoś powodu wszyscy mówią mi że będzie chłopak:blink:
Iwonka jak się nie mylę tydzisiaj testujesz Czekamy na relacje:tak:

Nie ma sprawy, jak by co są Twoje.
Iwonka no właśnie jak test?
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mój ukochany wrócił o 12 do domu ( to akurat super ) zrobiłam kawę i stoi do teraz, najpierw poszedł do cukierni jakimś cudem mamusia się napatoczyła i nie było go 20 minut ( cukiernia obok domu ) a teraz poszedł zanieść jej ogórki i tyle go widziałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, kur......, do kogo on wrócił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale mu powiem jak się tylko łaskawie zjawi mamin synek, i ja miałam za nim tęsknić!!!!

Dziewczyny test w sobote jak przewidywany termin @ ale szczerze mowiac zrobilam juz dzisiaj i #%$#&$ :((((( ale jszcze nic straconego chyba bo okresu dalej nie mam a brzuch mnie boli juz ponad tydzien.Ja mam roznie z tym okresem wiec nie wiem dokladnie kiedy dostane.
Ania nie denerwuj sie kobieto a kiedy idziesz ne te USG? Idziecie razem z mezem?

hej

byłam na zakupach i udały sie :happy: Majcia była u babci, fajnie sie bawiła, ze nawet spac nie chciała i teraz dopiero spi, co mnie za bardzo nie cieszy, bo co będzie wieczorem????

ania ja mam często to samo, bo teście mieszkają w bloku obok i jak mojego wysle do sklepu to czasem pół godziny go nie ma :no::wściekła/y: on wogóle ma wkoło pełno znajomych i zawsze kogoś spotka :no:

hellołl..
A ja tez byłam u babci, na podwóeckzu,w piaseczku i na obiedzie itp itd...dzień praktycznie zleciał juz...
U mnie pochmurno sie zrobiło,,,kurcze nie moze padac...ale chyb bedziee:-:)tak::szok:...
Iwonka jeszcze @ nie ma,,takż ejest szansa n fasleczke...
Pycha mój też jak jesteśmy we wsi u teściowej,to jak pójdzie to zginie na 2 godz..dlatego razem z nim chodze...
Ania138 bez nerwó,,,ja USG pozło????

Agatka te nocne mareczki..hahaaa,,,to juz chyba telepatiaaa:-D:-D

A ja wlasnie M wyprawilam. Ale tak mniev musial wkur.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na koniec ze:no::no::no: zwarjuje kiedys z nim:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie wiecie jak durnego chlopa oduczyc klniecia w domu:confused::confused::confused: :crazy: dziecko sliucha wszytskiego i pozniej bedzie powtarzalo:no::no: szlag mnie trafia jak slysze przeklenstwo w domu:wściekła/y::wściekła/y:
Staram sie dziecko wychowywac porzadnie a on ledwo przyjdzie do domu na godzine i kur.... kur.... itp:wściekła/y:

Nic na niego nie dziala nawet jak mu kiedys powiedzialm ze sie wyprowadze jak nie przestanie:no::no::no:
Juz sama nie wiem jak przemowic mu do rozsadku:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

reklama
Do góry